Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:8O alez ma puszysty ogon
tosiula pisze:A teraz coś smutnego. Przed świetami jakiś gówniarz roztrzaskał mi corsunię, moje ukochane autko![]()
![]()
Wpakował się na mnie i samochód prawdopodobnie do kasacji
![]()
![]()
Jestem uziemiona i bezradna. Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo to auto było mi potrzebne. W tym tygodniu podjedzie szkodowiec i oceni co dalej z autem. Ale póki co jestem deptuszek pospolity
![]()
![]()
Samochodem TZ nie pojeżdzę, bo nie sięgać za bardzo do pedałów
![]()
![]()
Wystąpił błąd konstrykcyjny
![]()
I jestem zdana na jego czas i łaskawaść
kotx2 pisze:mialam kiedys corsunię,taki mały żuczek,sprzedałam ja bo nie miała wspomagania
a była w świetnym stanie
tosiula pisze:kotx2 pisze:mialam kiedys corsunię,taki mały żuczek,sprzedałam ja bo nie miała wspomagania
a była w świetnym stanie
Moja miala wspomaganie, klimę, podusie i była niezawodna. Teraz też nie pozwoliła mnie skrzywdzić![]()
Hannah12 pisze:tosiula pisze:kotx2 pisze:mialam kiedys corsunię,taki mały żuczek,sprzedałam ja bo nie miała wspomagania
a była w świetnym stanie
Moja miala wspomaganie, klimę, podusie i była niezawodna. Teraz też nie pozwoliła mnie skrzywdzić![]()
To tak jak moja, do tego ma jeszcze system kontroli jazdy przy poślizgu.
tosiula pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:kotx2 pisze:mialam kiedys corsunię,taki mały żuczek,sprzedałam ja bo nie miała wspomagania
a była w świetnym stanie
To tak jak moja, do tego ma jeszcze system kontroli jazdy przy poślizgu.
Zapytałam TZMoja tez miała tę kontrolę
![]()
Kurde, nogi powyrywam tym matołom z d.....
Może da się naprawić. Chociaż poszło podobno zawieszenie. Ale i tak się nie znam. U miem tylko jeździć. I ustawiać nawigację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości