zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 21:47 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Informacja dla mamrotliwych - zmieniłam tytuł wątku, żeby było bardziej "po linii partyjnej". Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto gru 27, 2011 21:57 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

zabers pisze:Informacja dla mamrotliwych - zmieniłam tytuł wątku, żeby było bardziej "po linii partyjnej". Obrazek

Uświadomiłam sobie, że mnie wystarcza, że odnajduję "zabersowe pokemony".A jaki dodatek do tytułu był przedtem? :oops:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto gru 27, 2011 22:04 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Bolkowa pisze:
zabers pisze:Informacja dla mamrotliwych - zmieniłam tytuł wątku, żeby było bardziej "po linii partyjnej". Obrazek

Uświadomiłam sobie, że mnie wystarcza, że odnajduję "zabersowe pokemony".A jaki dodatek do tytułu był przedtem? :oops:

"Czekamy na Mikołaja"

(mniejszych literek na magazynie nie mieli? Obrazek )
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Wto gru 27, 2011 22:07 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

zabers pisze:
Bolkowa pisze:

"Czekamy na Mikołaja"
Aha, thx

zabers pisze:(mniejszych literek na magazynie nie mieli? Obrazek )

Nie, w tym kompie są to najmniejsze :roll: :lol:

Bolkowa

Post » Wto gru 27, 2011 22:17 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Bolkowa pisze:

To rzeczywiście prawdziwe nieszczęście! Z całego serca współczuję. Ta niemoc, poczucie niespełnienia, zawód, że chciałoby się jeszcze bardziej oślepić czytających, a tu nici - nie ma mniejszej czcionki! Obrazek
Zdaję sobie sprawę jaki to musi być dramat i dlatego tym bardziej podziwiam Twoje samozaparcie i nieprzeparte dążenie do prawdziwie empatycznej formy komunikacji interpersonalnej Obrazek

zabers

Post » Wto gru 27, 2011 22:22 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

zabers pisze:
Bolkowa pisze:

To rzeczywiście prawdziwe nieszczęście! Z całego serca współczuję. Ta niemoc, poczucie niespełnienia, zawód, że chciałoby się jeszcze bardziej oślepić czytających, a tu nici - nie ma mniejszej czcionki! Obrazek
Zdaję sobie sprawę jaki to musi być dramat i dlatego tym bardziej podziwiam Twoje samozaparcie i nieprzeparte dążenie do prawdziwie empatycznej formy komunikacji interpersonalnej Obrazek

Ależ zabersie, jam tylko fstyd chciała ukryć. A tu dramat, samozaparcie, empatia, komunikacja, dążenie, niespełnienie, niemoc, oślepienie. O mamciu :!:

Bolkowa

Post » Wto gru 27, 2011 22:27 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Bolkowa pisze:
zabers pisze:
Bolkowa pisze:

Ależ zabersie, jam tylko fstyd chciała ukryć. A tu dramat, samozaparcie, empatia, komunikacja, dążenie, niespełnienie, niemoc, oślepienie. O mamciu :!:

Za późno. Wszyscy widzieli. :twisted:
nie trzeba było zabersa I Ślepowrońskiego małymi literkami katować. zabers i bez tego ślepy jak kret. Obrazek

zabers

Post » Wto gru 27, 2011 22:41 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Mea culpa :!:
Ale witaj w klubie, ja też ślepa, widzę tylko początek tytułu

Bolkowa

Post » Wto gru 27, 2011 22:56 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Bolkowa pisze:Mea culpa :!:

Pokajanie przyjęte Obrazek
(to co? to teraz jak sobie będziemy chciały pogawędzić, możemy spokojnie powiedzieć: "porozmawiajmy w osiem ócz" :mrgreen: )

zabers

Post » Wto gru 27, 2011 23:07 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

W dwanaście :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto gru 27, 2011 23:11 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

kotka doroty pisze:W dwanaście :mrgreen:

To już prawie tłok! 8O :lol:

(idę spać. Dobranoc wszystkim)

zabers

Post » Wto gru 27, 2011 23:16 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

zabers pisze:
Bolkowa pisze:Mea culpa :!:

Pokajanie przyjęte Obrazek
(to co? to teraz jak sobie będziemy chciały pogawędzić, możemy spokojnie powiedzieć: "porozmawiajmy w osiem ócz" :mrgreen: )

Ja mam progresy - raz patrzę górą, raz dołem raz nad szkłami - jak to liczyć nie wiem.
Dobrze, że zeza nie robię :wink:

Bolkowa

Post » Śro gru 28, 2011 10:28 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Koleżanka poprosiła mnie, żebym przy okazji wizyty w lecznicy,kupiła jej karmę. Pomyślałam, że zamiast robić tzw. puste przebiegi, przy okazji wezmę Zmrola: przedstawię, zapiszę, zapoznam z docelową ekipą inkwizytorów i może zrobię jakieś badania.
Zmrol zaprezentował się godnie. Poraził grzecznością, zwalił z nóg cierpliwością i przyprawił o stan przedzawałowy urodą.
Co do badania, wszystko fajnie oprócz , oczywiście, dziąseł, które są jakie są. Przy niektórych zębach odsłonięte (jeszcze nie całkowicie) są szyjki, po bokach lekki przerost dziąseł. Pobrany został materiał na cytologię (pojutrze wynik) i tyle. No cóż, będziemy walczyć z zębiskami dopóki się da, a potem wylot. I to koniec informacji z gatunku "takie sobie".
Z rzeczy nadających się na optymistyczny finał należy podkreślić wzrastającą wagę Zmrola. Zmrol waży całe 3700 g (co jest faktem nader optymistycznym, tym bardziej, że Zmrol bardzo urósł - na długość lekko przegonił nawet Gluca*) i ma pierdylion włosów WSZĘDZIE. Wygląda jak kot z kreskówki :lol:

* - dla przypomnienia - w dniu przyjścia był minimalnie krótszy od Kulki.

zabers

Post » Śro gru 28, 2011 11:28 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

zabers pisze:Koleżanka poprosiła mnie, żebym przy okazji wizyty w lecznicy,kupiła jej karmę. Pomyślałam, że zamiast robić tzw. puste przebiegi, przy okazji wezmę Zmrola: przedstawię, zapiszę, zapoznam z docelową ekipą inkwizytorów i może zrobię jakieś badania.
Zmrol zaprezentował się godnie. Poraził grzecznością, zwalił z nóg cierpliwością i przyprawił o stan przedzawałowy urodą.
Co do badania, wszystko fajnie oprócz , oczywiście, dziąseł, które są jakie są. Przy niektórych zębach odsłonięte (jeszcze nie całkowicie) są szyjki, po bokach lekki przerost dziąseł. Pobrany został materiał na cytologię (pojutrze wynik) i tyle. No cóż, będziemy walczyć z zębiskami dopóki się da, a potem wylot. I to koniec informacji z gatunku "takie sobie".
Z rzeczy nadających się na optymistyczny finał należy podkreślić wzrastającą wagę Zmrola. Zmrol waży całe 3700 g (co jest faktem nader optymistycznym, tym bardziej, że Zmrol bardzo urósł - na długość lekko przegonił nawet Gluca*) i ma pierdylion włosów WSZĘDZIE. Wygląda jak kot z kreskówki :lol:

* - dla przypomnienia - w dniu przyjścia był minimalnie krótszy od Kulki.

A jakby tak zwizualizować te zmiany he 8)
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Śro gru 28, 2011 11:47 Re: zabersowe pokemony cz.5 - czekamy na co się da (sezonowo)

Testujemy wielkość literek. :lol:

I też chcemy foto 8)

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

[poprzednia][następna]