Gibutkowa pisze:Zofia&Sasza pisze:Gibutkowa pisze:kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow

Już dawno nie jest. Kusi mnie żeby napisać "A nie mówiłam", bo mówiłam (pisałam).
Bawcie się dalej i po raz kolejny "powodzenia", świetnie wam idzie

tak trzymać

niedługo zostaniecie na forum sami z adminem i nie będzie na kogo się rzucić (o sorry na admina jeszcze można

)
Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?
Nie obchodzi Cię co uważam. Nie zdawaj pytań, na które nie oczekujesz tak naprawdę odpowiedzi - to strata czasu. Z resztą to pytanie ma już w sobie ukrytą odpowiedź, jest zadane w sposób manipulujący. Nie wciągniesz mnie w takie gierki na to jestem za dobrze wytresowana

Mylisz się. Przecież Ty masz chyba plusowego kota. Ja też. Jak również cała masa osób wypowiadających się w tym wątku i w żaden sposób nieuwikłanych w jakikolwiek konflikt. Może mi się nie podobać to co piszesz, mogę się z Tobą kłócić - ale kot ot kot. Nieważne Twój, mój czy samego diabła. Moim zdaniem KOTY nie zasłużyły na taka formę zemsty. Zadałam normalne pytanie. Nie chcesz odpowiedzieć - Twoje prawo. Ale nie imputuj mi intencji, których nie miałam.
Magaaaa - ja wiem, że autor ma powód. Więcej - wiem jaki. I jak pisałam gdzie indziej, rozumiem jej uczucia. Postępowania natomiast - nie. Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.
Erin - oczywiście będzie nowy wątek, Agn nie ma monopolu na wiedzę o FIV. Jest dostępna w necie, są inni opiekunowie... Tylko ze to pewnie potrwa.