kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow
Już dawno nie jest. Kusi mnie żeby napisać "A nie mówiłam", bo mówiłam (pisałam).
Bawcie się dalej i po raz kolejny "powodzenia", świetnie wam idzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow
Zofia&Sasza pisze:Monika pisze:Zofia&Sasza pisze:Natomiast trudno żeby funkcjonował watek bez tytułu.
W kwestii technicznej - wytarczy poprosic moderacje o usuniecie 4 pierwszych pustych juz w tej chwili postow w watku i tytul pedzie mogl wpisac PcimOlki.
Oczywiście, że zgłosiłam to do moderacji. Z ciekawości - czemu PcimOlki?
Gibutkowa pisze:kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow
Już dawno nie jest. Kusi mnie żeby napisać "A nie mówiłam", bo mówiłam (pisałam).
Bawcie się dalej i po raz kolejny "powodzenia", świetnie wam idzietak trzymać
niedługo zostaniecie na forum sami z adminem i nie będzie na kogo się rzucić (o sorry na admina jeszcze można
)
Zofia&Sasza pisze:Gibutkowa pisze:kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow
niedługo zostaniecie na forum sami z adminem i nie będzie na kogo się rzucić (o sorry na admina jeszcze można
)
Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?
Zofia&Sasza pisze:Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?
Zofia&Sasza pisze:Teksty źródłowe nie są przecież autorstwa Agn. Wiedza o FIV jest dość szeroko dostępna w necie
Gibutkowa pisze:Zofia&Sasza pisze:Gibutkowa pisze:kociamysza pisze:Coz, najwyrazniej miau juz nie jest miejscem dla kotow
)
Naprawdę uważasz, że masakrowanie tego wątku jest OK?
Nie obchodzi Cię co uważam. Nie zdawaj pytań, na które nie oczekujesz tak naprawdę odpowiedzi - to strata czasu. Z resztą to pytanie ma już w sobie ukrytą odpowiedź, jest zadane w sposób manipulujący. Nie wciągniesz mnie w takie gierki na to jestem za dobrze wytresowana
Zofia&Sasza pisze:(...) Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.
Erin - oczywiście będzie nowy wątek, Agn nie ma monopolu na wiedzę o FIV. Jest dostępna w necie, są inni opiekunowie... Tylko ze to pewnie potrwa.
pixie65 pisze:Zofia&Sasza pisze:(...) Ja bym się tak nie zachowała. Bo chore koty i ich opiekunowie niczemu nie są winni. Poczytaj ile osób się tu wypowiadało. W jakichkolwiek sporach brał udział promil z nich.
Erin - oczywiście będzie nowy wątek, Agn nie ma monopolu na wiedzę o FIV. Jest dostępna w necie, są inni opiekunowie... Tylko ze to pewnie potrwa.
To zaświeć właściwym przykładem i uzupełnij wątek.
Z użyciem wujka google'a![]()
Ach...rozumiem, że Agn teraz będzie odpowiedzialna osobiście za los wszystkich FIV-ków ? a może i za inne choroby?Zofia&Sasza pisze:Poker71 pisze:Gibutkowa pisze:A działanie osób które doprowadziły człowieka do skrajności, człowieka z ogromną wiedza i doświadczeniem, to przepraszam bardzo to nie jest działanie przeciwko chorym kotom?
(czyje, tego nie wie nikt, ale co to kogo obchodzi, nie?)
to jest dopiero żalpeel..
Zapytam jeszcze raz - czy to koty-nosiciele i ich obecni w tym wątku opiekunowie zrobili "kęsim" szanownej założycielce? A jeśli tak, to w jaki sposób?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości