Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:Ewelinka, przepraszam, ja mam na tą chwilę pustkę w głowie,
w schronie dawno nie byłam...
w piątek tylko wyrwałam Florkę, ale byłam w takich nerwach, jak ją
zobaczyłam, że nie byłam w stanie innych kotków "przyswoić" i obfocić,
choć wzięłam ze sobą aparat...
Pamiętam tylko, że z Foxie 1107 ma się lepiej... jej pani znowu do mnie pisała, że to chyba nie jej kot, bo kolor pod bródką inny... i że nie za bardzo ma czas pojechać i sprawdzić... ech ci ludzie..., tak mnie niektórzy wkur...
Może Paula jakiegoś poleci?
paulinka116 pisze:gabi.cezar pisze:Ewelinka, przepraszam, ja mam na tą chwilę pustkę w głowie,
w schronie dawno nie byłam...
w piątek tylko wyrwałam Florkę, ale byłam w takich nerwach, jak ją
zobaczyłam, że nie byłam w stanie innych kotków "przyswoić" i obfocić,
choć wzięłam ze sobą aparat...
Pamiętam tylko, że z Foxie 1107 ma się lepiej... jej pani znowu do mnie pisała, że to chyba nie jej kot, bo kolor pod bródką inny... i że nie za bardzo ma czas pojechać i sprawdzić... ech ci ludzie..., tak mnie niektórzy wkur...
Może Paula jakiegoś poleci?
Ja mam nowe zdjęcia ale nie miałam kiedy wrzucić. Jutro rano może mi się uda. Były przesłodkie maluchy ale pewnie ich nie ma już. Jeden z trojaczków burasków 4 miesięcznych był jeszcze. Sprawdzę rano i napiszę. Ale najlepszy jest ten 1,5 roczny biało-czarny. http://imageshack.us/photo/my-images/43/1002623l.jpg/
Mega przytulanka
gabi.cezar pisze:Florjance się nie udało![]()
![]()
![]()
Zaczęła nam umierać, dostała szczękościsku, piszczała przy braniu na ręce, mimo kroplówek była mocno odwodniona, wątroba olbrzymia, znacznie wystawała spoza żeber...za późno... strasznie nam przykro, czuję się okropnie, TŻ też...
gabi.cezar pisze:Florjance się nie udało![]()
![]()
![]()
Zaczęła nam umierać, dostała szczękościsku, piszczała przy braniu na ręce, mimo kroplówek była mocno odwodniona, wątroba olbrzymia, znacznie wystawała spoza żeber...za późno... strasznie nam przykro, czuję się okropnie, TŻ też...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości