Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:Aaaaa... to chodzi o Anię z Zielonego? No fakt, jak zobaczyłam, że wycofała się z Kici z kawiarni (obecnie Miodunki) i z jakiego powodu, to też się ciut zdziwiłam. Ale nie przypominam sobie, żeby ją źle potraktowano, przynajmniej w tamtym wątku. A tak przy okazji, Miodunka wcale na dwór się nie rwie
ascalithion pisze:Amidalka pisze:najważniejszy jest fakt, że kotka ma dobry domek.
No, można mówić tylko o domniemanym fakcie. Ja takiej pewności nie mam.
ascalithion pisze:dasza pisze:ludzie sa tylko ludźmi i muszą czasem ponarzekać. ja osobiście uważam ze robisz bardzo dobrą robotę!!!!
Nie gniewaj się dasza, ale zwyczajnie chrzanisz głupotysporowadzając sprawe do narzekania. W wątku przyczyny tego "narzekania" są wyłożone kawę na ławę, jasno i przejrzyście. Jeśli tego nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. Jeśli nadal nie - kolejny... Jak nie pomoże, znowu... I tak do skutku. Powodzenia.
dasza pisze:generalnie uważam że chyba lepiej się stało że kotek trafił do kochającej osoby (ja wierze Okruszkowi) niż gdyby miał spędzić swoje życie w kociarni.
dasza pisze:zapewniaja im potem dom - generalnie uważam że chyba lepiej się stało że kotek trafił do kochającej osoby (ja wierze Okruszkowi) niż gdyby miał spędzić swoje życie w kociarni. A to czy kotek ma sie dobrze Rprzecież mozecie sprawdzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 134 gości