Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 10:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

alix76 pisze:Nie, przyjechał wczoraj do Rodziców w klatce kanarka ... poważnie, niestety ... jeżeli rezydentka go zaakceptuje, to zostanie ... jak nie, to będziemy szukać domu, szczęście w nieszczęściu, że rudy :roll: . No i że u moich Rodziców :twisted:

To samo sobie pomyślałam, na szczęście rudy ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 23, 2011 10:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

"Ona tak lubi kotki, na pewno się ucieszy.." :evil:
Cos w tym stylu?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 23, 2011 10:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

No, Mama się zachwycała zdjęciem rudego, Szefowa wie, że ja mam DT, dostawałam dary rzeczowe dla fundacji ... tylko umknął ten szczegół, że koty to my raczej oddajemy, niż przyjmujemy, przynajmniej w założeniu :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt gru 23, 2011 10:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

alix76 pisze:No, Mama się zachwycała zdjęciem rudego, Szefowa wie, że ja mam DT, dostawałam dary rzeczowe dla fundacji ... tylko umknął ten szczegół, że koty to my raczej oddajemy, niż przyjmujemy, przynajmniej w założeniu :roll:

Założenia założeniami, a życie życiem :roll:
Ja mam czasem wrażenie, że jednak raczej przyjmujemy niż oddajemy... zwłaszcza jak się po chałupie rozejrzę :twisted:

OKI

Post » Pt gru 23, 2011 10:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

alix76 pisze:Nie, przyjechał wczoraj do Rodziców w klatce kanarka ... poważnie, niestety ... jeżeli rezydentka go zaakceptuje, to zostanie ... jak nie, to będziemy szukać domu, szczęście w nieszczęściu, że rudy :roll: . No i że u moich Rodziców :twisted:

Ja pierniczę :evil:
To szefowa łaskawie swojego kotka oddała w prezencie?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt gru 23, 2011 13:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Obrazek

Książe Pan na wygnaniu pozdrawia wszystkich Świątecznie Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 23, 2011 14:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie. Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają, że nadszedł czas odpoczynku i świętowania. Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczali magii Świąt, a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!
Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 23, 2011 21:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Alix, a co zrobili z kanarkiem z tej klatki? Rudy rozwiązał problem kanarka? :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt gru 23, 2011 23:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob gru 24, 2011 2:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

seidhee pisze:

Ja pierniczę :evil:
To szefowa łaskawie swojego kotka oddała w prezencie?

Nie wiem, czy chcę wiedzieć, skąd Szefowa miała rudzielca ...
Agneska pisze:Alix, a co zrobili z kanarkiem z tej klatki? Rudy rozwiązał problem kanarka? :roll:

Kanarek chyba był już nieaktualny od jakiegoś czasu :roll:
Jutro, a właściwie dziś, dowiem się szczegółów, jak się dowlokę do Rodziców ... katar nie daje mi spać, mimo pełnego poświęcenia kociego grzania ... dziś część dnia dogorywałam, zobaczymy, jak będzie rano. W sumie żarcie mam, z głodu nie umrę, tylko się czuję, jakby mnie coś zjadło i zwymiotowało :twisted:

alix76

Post » Sob gru 24, 2011 9:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Wesołych Świąt :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob gru 24, 2011 11:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt :1luvu:
Życzy
Wariatkowo :s5:

OKI

Post » Sob gru 24, 2011 11:54 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

alix76 pisze:katar nie daje mi spać, mimo pełnego poświęcenia kociego grzania ... dziś część dnia dogorywałam, zobaczymy, jak będzie rano. W sumie żarcie mam, z głodu nie umrę, tylko się czuję, jakby mnie coś zjadło i zwymiotowało :twisted:

Też podobną przypadłość mam :?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Sob gru 24, 2011 12:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Naszym podopiecznym domów najlepszych na świecie, z zabezpieczonymi oknami, pelnymi miskami, głaskającymi rękoma i miękkimi kolanami. Dla nas braku konieczności wybierania tymczasów w pierwszej kolejności potrzebujących pomocy tylko ewentualnego szukania tymczasów :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob gru 24, 2011 15:24 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - 3 tymczasy, Kropka w DS!

Małyrudy jest rozkoszny ... rzeczywiście, cały rudy, broda też, rzadka rzecz ... koleżance Szefowej się urodziły kociaczki i małyrudy został przeznaczony Mamie ... no, dobra, mógł gorzej trafić, jak rezydentka się nie wścieknie, to zostanie. Wygląda zdrowo, je jak koń. Nie wzięłam aparatu, foty będę, jak Tata prześle ale do schrupania :oops: - tyle, że pełno takich do schrupania :( .
Informacji, że ma jeszcze biało-rudego brata dałam odpór całkowity :twisted: za to zaoferowałam daleko idąca pomoc w sterylizacji mamusi :twisted: .
Miałam lekką inwazję gości. Chyba się położę, jestem bardzo osłabiona. Dobrze, że dwa dni wolnego ...

Wszystkim odwiedzającym i sympatykom życzę spokojnych, zdrowych świąt, pogody ducha i mało zmartwień.

Obrazek

alix76

[poprzednia][następna]