SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 23, 2011 8:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:
mamaGiny pisze:a potem tacy studenci jak ja wkurzają się,że strony niezaktualizowane,brak danych o zmianach zajęć,o odwołanych wykładach... :ryk:

O przepraszam, zajęcia odwołuję natychmiast :mrgreen: i z wielką przyjemnością. Przynajmniej mi się nie szwędają stadnie po budynku :mrgreen:

Ale i tak trafia się jakiś rodzynek:

- A te zajęcia z panią J. to dzisiaj odwołane?
- Tak, odwołane?
- A inne?
- Inne nie, tylko z panią J.
- Czyli inne będą normalnie?
- :evil:

Najgorsze, że oni wszyscy mają zdaną maturę 8O

Oj tam oj tam...
Wczoraj laska odbierała wypłatę i nie wiedziała gdzie ma się podpisać.
Pokazuję jej z litości, a ona łamiąc sobie język przy czytaniu pyta: "a kto to jest zle-ceniio-biorca?"
Dodam, że na początku grudnia podpisała umowę zlecenie.
I wiem, że jest na 2 roku marketingu i zarządzania (czy coś tędy).
najszczesliwsza

Post » Pt gru 23, 2011 8:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mamaGiny pisze:obecna matura to porażka całego systemu edukacji
moja córka przez 3 lata liceum nie musiała czytać lektur,pisać rozprawek itd - cała wiedza skupiała sie na dopasowywaniu do "klucza" ....

Ja jedyna czytałam 99% lektur w liceum, miałam też ściągi, opracowania, ale jak weszły "klucze" to były o doopę roztrzaść.
Ale fakt faktem, że jakby matematykę kazali mi zdawać, to nadal bym widniała z PUP jako wykształcenie podstawowe :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 23, 2011 8:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mam koleżankę,która po szkole zawodowej (handlówka) mogłaby zakasować większość mgrów i inżów ...jej wiedza i oczytanie powalają
matura nie jest wyznacznikiem inteligencji już niestety..

ale co tam ! Święta idą ! Gosia zjadłaś już całą krakowską ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 23, 2011 8:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Małgosia śpi, ciiiichoooo proszę, bo obudzicie
Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pt gru 23, 2011 8:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

to spadamy po cichutku do sprzątania :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 23, 2011 12:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
:s4: :s4: :s4:

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Pt gru 23, 2011 14:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Nie umiem pisać pięknych życzeń, ale z serca życzę wam tego co najważniejsze - zdrowia, ciepła i dobrego życia.

Obrazek

ps. zupełnie nie wiem czemu, ale ta animacja skojarzyła mi się z Gosią :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 23, 2011 18:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt gru 23, 2011 18:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 23, 2011 19:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

A ja jeszcze nie życzę, jutro będę życzyć :D .
Oprócz sprzątania nic.
Nieugotowane.
Ja nieumyta.
Wszystko oczywiście na jutro zostawiłam.
I się cieszę.
Dziś do pracy nie idę.
Z tego to już mniej się cieszę.
A ogólnie humor mam bardzo dobry :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 23, 2011 20:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

A ja już dziś napiszę, bo jutro pewnie będzie mało czasu...
Najlepsze życzenia dla Pani, dziewczynek oraz wszystkich futrzaków. Błogosławionych Świąt.

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt gru 23, 2011 20:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

gertaaa pisze:A ja już dziś napiszę, bo jutro pewnie będzie mało czasu...
Najlepsze życzenia dla Pani, dziewczynek oraz wszystkich futrzaków. Błogosławionych Świąt.

Pięknie dziękuję w imieniu swoim, córek i futrzaków, i również życzę wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 23, 2011 20:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Moje cioteczki kochane, jeszcze jedna trasa dziś do przejechania, więc jak nagle zniknę z forum, to znaczy, że pojechałam :) .
Ale jutro się zobaczymy, bo trzeba życzenia sobie złożyć, opłatkiem połamać...

vip

Post » Pt gru 23, 2011 20:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Z okazji Świąt życzymy Wam
dużo zdrowia, optymizmu i nadziei
:s4:

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 23, 2011 20:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Bardzo dziękujemy :1luvu: !

vip

[poprzednia][następna]