Subtelności adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2004 8:22

No, można mówić tylko o domniemanym fakcie. Ja takiej pewności nie mam.

To może inspekcja???? Uchowaj losie przed takim "przyjacielem zwierząt i ludzi"

Never Mind

Od: Czw paź 21, 2004 8:14

Post » Czw paź 21, 2004 9:46

Never Mind, jeżeli jesteś nowy, to może najpierw grzeczniej byłoby się przywitać zamiast się czepiać Jarka?
BTW, ja też uważam, że Okruszek nieładnie postąpiła, nadużywając zaufania Rysi, nawet jeżeli zrobiła to w dobrej wierze i żeby pomóc przyjaciółce.
Pozdrawiam,
Nuśka & Romeros

Nuśka

Od: Wto gru 16, 2003 0:23

Post » Czw paź 21, 2004 9:48

Never Mind pisze:
No, można mówić tylko o domniemanym fakcie. Ja takiej pewności nie mam.

To może inspekcja???? Uchowaj losie przed takim "przyjacielem zwierząt i ludzi"

Ciekawy sposob na przedstwienie sie w nowym towarzystwie :roll:
A moze by tak choc "dzień dobry" wczesniej? :roll:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Czw paź 21, 2004 10:10

Rzeczywiście miłe towarzystwo - chyba wzajemnej adoracji, bo żadnej odmienności w zachowaniu, sposobie myślenia raczej się na Waszym forum nie akceptuje. "Dzień dobr"y byłoby, gdybym chciał dłużej z Wami pozostać. Ale nie chcę. Więc - Do niewidzenia.. I niezależnie jakie to "szlachetne" i mądre i pełne patosu wypowiedzi się po tym poście pojawią. Dla mnie to już Never Mind. Wolę jednak koty...

Never Mind

Od: Czw paź 21, 2004 8:14

Post » Czw paź 21, 2004 10:12

Czy oszukiwanie to jest odmiennosc w pogladach, zachowaniu? 8O

elca

Od: Pon sie 23, 2004 16:34

Post » Czw paź 21, 2004 10:16

Never Mind pisze:Rzeczywiście miłe towarzystwo - chyba wzajemnej adoracji, bo żadnej odmienności w zachowaniu, sposobie myślenia raczej się na Waszym forum nie akceptuje. "Dzień dobr"y byłoby, gdybym chciał dłużej z Wami pozostać. Ale nie chcę. Więc - Do niewidzenia.. I niezależnie jakie to "szlachetne" i mądre i pełne patosu wypowiedzi się po tym poście pojawią. Dla mnie to już Never Mind. Wolę jednak koty...

Rzeczywiscie, miły przybysz :?
Same odmiennosci prezentuje- równiez w zakresie elementarnych form grzecznosci. :? Raczej nie bede tesknic...

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Czw paź 21, 2004 10:17

Never Mind pisze:Rzeczywiście miłe towarzystwo - chyba wzajemnej adoracji, bo żadnej odmienności w zachowaniu, sposobie myślenia raczej się na Waszym forum nie akceptuje. "Dzień dobr"y byłoby, gdybym chciał dłużej z Wami pozostać. Ale nie chcę. Więc - Do niewidzenia.. I niezależnie jakie to "szlachetne" i mądre i pełne patosu wypowiedzi się po tym poście pojawią. Dla mnie to już Never Mind. Wolę jednak koty...

Amen.
Ja tez sie ciesze, ze Cie tu juz nie bedzie.
Pozdrawiam,
Nuśka & Romeros

Nuśka

Od: Wto gru 16, 2003 0:23

Post » Czw paź 21, 2004 10:27

Never Mind pisze:To może inspekcja???? Uchowaj losie przed takim "przyjacielem zwierząt i ludzi"

Bez urazy - a może właśnie inspekcja. Wg mnie ryśka ma pełne prawo interesować się (i niepokoić), w czyje ręce i w jakie warunki trafił kot z jej schroniska, zwłaszcza w sytuacji jaka zaistniała - gdy nie zna tej osoby. Ja biorąc Mikę z Palucha podpisałam zgodę na inspekcję - i nie widzę w tym niczego nagannego.
BTW: mizianki dla NeverMind. :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw paź 21, 2004 10:50

Majorka pisze:Bez urazy - a może właśnie inspekcja. Wg mnie ryśka ma pełne prawo interesować się (i niepokoić), w czyje ręce i w jakie warunki trafił kot z jej schroniska, zwłaszcza w sytuacji jaka zaistniała - gdy nie zna tej osoby. Ja biorąc Mikę z Palucha podpisałam zgodę na inspekcję - i nie widzę w tym niczego nagannego.
BTW: mizianki dla NeverMind. :)

popieram inspekcję w tym dość szczególnym przypadku - zbyt wiele niejasności i niedomówień - i mam tylko nadzieję, że Never Mind nie jest TŻtem Ani ani nikim z tego domu...
izza & Bajka + Sharky

izza

Od: Pt wrz 26, 2003 14:32

Post » Czw paź 21, 2004 14:10

ascalithion pisze:Hmmm... tak jestem ciekaw, czy ta "odsiecz" zamówiona jest czy to takie pospolite ruszenie...
Ciekawie to wygląda, doprawdy...

Jaka odsiecz 8O
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Czw paź 21, 2004 14:22

ascalithion pisze:No Never Mind chociażby...

Chodzi o to, co ja napisałam? To był test...
Obrazek

Majorka

Post » Czw paź 21, 2004 14:30

:oops: 3 razy. Ale o inspekcji bym pomyślała (to z kolei była moja odsiecz dla ryśki :))
Obrazek

Majorka

Post » Czw paź 21, 2004 14:45

Wydaje mi się, że to nie tyle chodzi o warunki, w jakich przebywa kotek, bo z postów tej koleżanki pamiętam, że chyba wiedziała "co i jak". Bardziej zapadł mi w pamięci nacisk, jaki kładła na to, że kotek ma być pozbawiony chęci wychodzenia, dlatego odrzuciła Miodunkę (to chodzi o tę osobę, tak?), jako kota "obciążonego" takim ryzykiem. Dla mnie problematyczne jest to, co ta dziewczyna zrobi, jeśli się okaże, że kot jednak stoi pod drzwiami i prosi o wypuszczenie...

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Czw paź 21, 2004 14:50

Aaaaa... to chodzi o Anię z Zielonego? No fakt, jak zobaczyłam, że wycofała się z Kici z kawiarni (obecnie Miodunki) i z jakiego powodu, to też się ciut zdziwiłam. Ale nie przypominam sobie, żeby ją źle potraktowano, przynajmniej w tamtym wątku. A tak przy okazji, Miodunka wcale na dwór się nie rwie :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Czw paź 21, 2004 15:14

a ja nie znam kota, który by czasem nie stał pod drzwiami z jakichś sobie tylko znanych powodów :lol:
izza & Bajka + Sharky

izza

Od: Pt wrz 26, 2003 14:32

[poprzednia][następna]