SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 21:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Siedem i pół kilo rudej gapy wróciło przed chwilą z wieczornej przebieżki i radośnie natrzepało mi śniegu na ekran :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 21, 2011 21:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Siedem i pół kilo rudej gapy wróciło przed chwilą z wieczornej przebieżki i radośnie natrzepało mi śniegu na ekran :evil: .

Telewizora, czy komputera? Zeznawaj dokładnie, bo to duża różnica :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 21, 2011 21:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Komputera :evil: , pal sześć telewizor.
Teraz się zastanowiłam, co ja napisałam...przebieżka! w wykonaniu Punia! też coś! :ryk:
U niego to był powolny spacerek trzy metry tam i trzy metry spowrotem :mrgreen: .
Maryś, a co u Felutka? :1luvu:
Może by tak jakieś...ten...foto dla cioteczki fanki?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro gru 21, 2011 21:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Kamari odbierz telefon
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 22:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Fotki Felutka zrobię świąteczne :ok: Dzisiaj biorę ostatnią teraz antyJózkową pastylkę i tak przeczekuję, bo im później wezmę, tym poźniej wstanę. Nie żebym nie uwielbiała z wami gadać, ale...wiecie o co chodzi :oops: Wieczór jest ciężki. Ale dzięki wam mogę przetrzymać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 22:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Kawiorowi mówimy stanowcze nie!
(ponieważ i tak nie nadążam, to mam w nosie, że od czapy) :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 21, 2011 22:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Się wie, co józkowe zostało to trza do końca wybić...a przetrzymać Ci jakoś pomożemy :ok: .
A ja sobie sama w domku siedzę, kotusie śpią, pranie wisi, w piecu się pali, i tak ogólnie fajnie jakoś... :D .

vip

Post » Śro gru 21, 2011 22:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Megana pisze:Kawiorowi mówimy stanowcze nie!

8O 8O 8O a co ty masz do kawioru 8O 8O 8O jak się na tym wychowywałam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 22:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Megana pisze:Kawiorowi mówimy stanowcze nie!

:ryk: :ryk: :ryk:
A co Ty masz, Małgoś, do kawioru 8O ?
Ja pamiętam, kiedys jadłam, to mi smakowało, bo słone było... :oops: .

vip

Post » Śro gru 21, 2011 22:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Józkowi też mówimy stanowcze nie! 8)
Kawior jest be i trzeszczy w zębach.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 21, 2011 22:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Kiedyś jak imprezowałyśmy z ex, to jej mama uraczyła nas kawiorem na jajkach na twardo (otworzyli u nas we wsi Lidla i Pani Ania kupowała różne dziwne rzeczy)
Jak się dowiedziałam co zjadłam, to bałam się iść do WC, że rybki ze mnie wypłyną...
Ale była impreza!
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 22:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:Kiedyś jak imprezowałyśmy z ex, to jej mama uraczyła nas kawiorem na jajkach na twardo (otworzyli u nas we wsi Lidla i Pani Ania kupowała różne dziwne rzeczy)
Jak się dowiedziałam co zjadłam, to bałam się iść do WC, że rybki ze mnie wypłyną...
Ale była impreza!

Tak jaja na jajach podała? :ryk:

vip

Post » Śro gru 21, 2011 22:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Kiedyś jak imprezowałyśmy z ex, to jej mama uraczyła nas kawiorem na jajkach na twardo (otworzyli u nas we wsi Lidla i Pani Ania kupowała różne dziwne rzeczy)
Ale była impreza!

Tak jaja na jajach podała? :ryk:

Jajka były dobre, ale ten czarny majonez dziwny... :ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro gru 21, 2011 22:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Megana pisze:Józkowi też mówimy stanowcze nie! 8)
Kawior jest be i trzeszczy w zębach.

O jejku, bo to się rozgniata językiem o podniebienie, a nie gryzie. Biała bułka "wrocławska", dużo masełka i gruboziarnisty kawior. Niebo w gębie :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro gru 21, 2011 22:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Eee, jeść mi sie przez Was zachciało :evil: .
Kawioru nie mam, ale mam wędlinkę jakąś i chrzan....mój wrzód woła " ratunku! " :ryk:
A dowalę mu chrzanem, a co!

vip

[poprzednia][następna]