DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 19:41 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Obrazek

Fajny obrazek
Pozdrawiamy!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 16, 2011 21:35 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 17, 2011 0:35 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Jaki tam dobry, wieje jak nie powiem co, leje, jak cholera, wróciłam do domu jak zmokła kura :cry: :ryk: I o 23 było prawie 7 st, teraz jest 4,5 8O

Zamiast jutro sobotnio się wyspac, to juz o7 trza wstać, syn będzie o 7 30, jedziemy razem na zakupy :mrgreen: TŻ fajnie sie wymiksował, nie cierpi marketów / zwłaszcza przed świętami - kiedyś prawie zemdlał w kolejce do kasy w Tesco 8O /, no i wysyła mnie na zakupy z synusiem,a potem odbierze mnie od nich z domu / może zobaczę Justysię :oops: :1luvu: / i resztę zakupów zrobimy razem .
A pogoda moje plany sprzątaniowe wyrażnie sabotuje,wieje jak na Syberii, co chwilę leje, jak tu okna myć 8O .. A muszę .... :mrgreen:
Qrczę, jakos 10 lat temu nawet mrozy mi nie przeszkadzały, a teraz ..... :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob gru 17, 2011 7:24 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

nie marudź nie marudź, ja dzisiaj 12 godzin gniję na uczelni na wykładach :twisted:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob gru 17, 2011 18:54 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto gru 20, 2011 9:30 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

WarKotka

Post » Wto gru 20, 2011 9:58 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Wto gru 20, 2011 17:10 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza, widziałaś wnusię?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 21, 2011 11:03 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Śro gru 21, 2011 11:05 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza chyba świateczne porządki robi ;)

WarKotka

Post » Śro gru 21, 2011 21:47 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Dziewczyny, witajcie
Jestem cały czas w niedoczasie :ryk:
Porządki niedokończone, bigos rozpoczęty, karp jeszcze gdzies tam pływa :ryk:
Spadł pierwszy śnieg :evil: i Gucio ma o nim podobne zdanie jak ja :evil:
Babcia Justysię pozna dopiero w pierwsze święto i będzie ją widziec przez cały dzień :ok: :1luvu: :(
A kiedy nadrobię miauowe zaległości , kiedy powrzucam Guciowe foty ?
O takim szczególe jak ubranie choinki , nie wspomnę. Choinka , zywa, ukorzeniona, stoi na ganku, a ja jestem ciekawa, czy Gucio da jej przeżyć. Misia olewała totalnie, ale młody chyba nie popuści, a ja bombki prawie wszystkie szklane mam :(

Eeech, chyba znów wszystko w wigilię będę kończyć. Mam wprawdzie juz dwa dni urlopu do wykorzystania, ale nie chciałam tak od razu brać, a teraz żałuję.
Czytam Was prawie codziennie , ale jak wyczytam jeden wąt, to czas mi się kończy. :cry: Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu na miau przed świętami 8O :oops:

izka53

Post » Śro gru 21, 2011 21:52 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Nie mamy :( ...tak z doskoku tylko....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 21, 2011 22:02 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Izuniu, czasu nigdy dość, ale czasem trzeba po prostu psychicznie opocząć. A jak nie na forum, to gdzie?
W trakcie rozmów z wami od razu poprawia mi sie humor i wszystko staje się łatwiejsze. No i w miedzyczasie przewijam lub masuję moje pampersiaki :mrgreen:

Iza, a może dla Justysi czegoś trzeba, ubranek, pieluszek, zasypek...czy czego tam niemowlaki potrzebują?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 21, 2011 22:59 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Marysiu, dzięki za troskę, Justysia tyle ubranek ma, ze połowy nigdy nie założy. Moja synowa ma sporo koleżanek i dziewczyny przekazują sobie ciuszki :ok: Byłam , jak przytachała torbę / już tak na ostatnich nogach /, wnosiłam na trzecie piętro i widziałam, aż żal, że już nie pora na dziecię :mrgreen:
W pieluchy tez chwilowo obkupieni, babcia swoje dołoży, karmienie naturalne, Aga zawsze pokarmu ma co najmniej na blizniaki, jak wczoraj rozmawiałysmy przez tel, to tylko słyszałam mlaskanie i pochrapywanie :D :ok:
Odpoczywać psychicznie, to ja tez tylko U NAS wypoczywam, ale nawet na to czasu ostatnio mi brakuje, teraz juz powinnam spac, ale u Gosi na bazarku kupowałam ostatni prezent dla jeszcze innej wnuczki / innej , czyli nie Justysi i nie Zuzi, dla której Ty wysyłałas amulet /
Ale teraz juz spadam spać, bo jutro w pracy na stojąco usnę - krzeseł u nas nie ma :(

izka53

Post » Czw gru 22, 2011 8:51 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

WarKotka

[poprzednia][następna]