berni pisze:witam się wreszcie i ja.
I podziwiam pięknoty
Szczęściara z burasi. Teraz trzymam kciuki za dobry domek
Witaj berni

Dawno nie zaglądałaś - tym bardziej nam miło Cię gościć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:witam się wreszcie i ja.
I podziwiam pięknoty
Szczęściara z burasi. Teraz trzymam kciuki za dobry domek
mahob pisze:Ha! Wczoraj dokonałam wreszcie tego, czego się tak bałam od dłuższego czasu...
Zabrałam Miśkę do wetki.
Najpierw pół godziny opowiadałam i ostrzegałam wetkę jaki to z Miśki dzikun i że gryzie i drapie i wogóle zjada żywcemA potem pani technik z wetką wyciągnęły Miśkę z kontenerka i ... zrobiły z nią wszystko, co chciały
Miśka nawet nie pisnęła. Panie tylko dziwnie na mnie patrzyły
Taki czarny PR zrobiłam biednej burasce
![]()
Muszę przyznać, że mnie zaskoczyła. Bo w domu nie da sobie do ucha nawet zaglądnąć![]()
Widocznie muszę być jednak bardziej stanowcza wobec niej![]()
W każdym razie Miśka wreszcie została przetestowana i zaszczepionaBardzo ją to dużo nerwów kosztowało. Na tyle się zmęczyła, że dziś rano nawet mnie nie prosiła o wypuszczenie, tylko zaraz po śniadaniu poszła spać
![]()
A ogonek Majki goi się nadspodziewanie dobrze![]()
Jak zarośnie sierścią to prawdopodobnie nie będzie nawet widać nic. Tylko, że trochę krótszy będzie.
mahob pisze:O kurcze - śnieg pada![]()
A to się zdziwiłam w drugiej polowie grudnia![]()
katebush pisze:...... Pani Sylwia świetnie trzyma kotyChoć moja Tosia czasem z nią wygrywa
carmella pisze: U nas też pada. I o dziwo mnie to cieszy
mahob pisze:katebush pisze:...... Pani Sylwia świetnie trzyma kotyChoć moja Tosia czasem z nią wygrywa
Oj, to niezła musi być Tosia![]()
![]()
Mnie kiedyś panie powiedziały, że moje koty są jakieś wyjątkowo grzeczne i wychowane![]()
![]()
katebush pisze:mahob pisze:katebush pisze:...... Pani Sylwia świetnie trzyma kotyChoć moja Tosia czasem z nią wygrywa
Oj, to niezła musi być Tosia![]()
![]()
Mnie kiedyś panie powiedziały, że moje koty są jakieś wyjątkowo grzeczne i wychowane![]()
![]()
To zazdroszczę kociaków, bo Tosi zdarza się u weta wpadać w furię i obie Panie w obawie o swoje ręce nagle ją puszczają, na szczęście TZ jest nieulękniony i mimo wbijania zębów, nie puszcza TośkiMoże Ci podrzuce moje kociaki na lekcje dobrego wychowania, bo ja sobie jakoś nie radze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości