Moderator: Estraven

Fajnie , że Drapcio jest śmielszy, taki też był na dworzu. Gryzia, mam nadzieję jak zobaczy, że brat nie jest kebabem ani mortadellą, ośmieli się bardziej
Trzymam kciuki.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Adzi-wszystkiego nie ogarniesz-na głupotę ludzką nie ma rady.
chyba żeby ją jakoś przekupić że będzie dostawała karmę jak pozwoli sterylizować?
w miejscu "skórkowym" i Maciusiowym dodatkowymi szmatami, ale ani Tygrysek ani Murzunki (inne koty to i owszem) wydają się być niewzruszone temperaturami. Specjalnie przenosiłyśmy domki na ich teren , aby miały schronienie na zimę u siebie, a tu klops - olewka totalna z ich strony Kituni pisze:U mnie pomalutku - Gryzio coraz śmielszy, biega po całym mieszkaniu, jeszcze nie daje się dobrowolnie głaskać, ale chodzi za mną, obserwuje, leży w odległości metra- dwóch i bawi się piłeczką. Drapcia natomiast siedzi ciągle pod łóżkiem. Byłam wczoraj u dr Czerwieckiego, polecił gorąco obróżkę feromonową -ma ją ukoić, uspokoić i zachęcić do aklimatyzacji. Kupiłam więc, będę dawała znać jak postępy:) Chcę je niedługo zaszczepić i nie ukrywam, że przydałaby mi się pomoc finansowa, wydałam sporo kaski na wizytę domową i robienie testów, odrobaczanie itp.. Jeśli byłaby możliwość pomocy byłabym bardzo wdzięczna!

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt i 53 gości