Młoda kotka - okazało sie kocurek będzie mieć dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2011 19:11 Młoda kotka - okazało sie kocurek będzie mieć dom.

Witam poszukuję domku dla młodej 4 miesięcznej koteczki, bardzo kochającej ludzi!!!

Właśnie dziś znalazłam małą koteczkę. Szukam jej domku!!!
Ja mam 5 swoich kotków+3 psy, nie może u mnie zostać nawet nie ma takiej opcji !!!!!!!
Coś czuję, że ja chyba non stop będę mieć jakieś zwierzostwo do wydania jak będę mieć pracę w terenie.
Miałam nic nie zbierać ale po prostu nie mogę przejść obojętnie
Ta mała kicia wczoraj już łaziła po wsi, łasiła się do przechodniów, ale ja zwiałam miałam nadzieję, że jest czyjaś. Dziś kicia była w innym miejscu i straszliwie płakała głosem małego zagubionego, głodnego kociaka. Przybiegła do mnie, pogłaskałam ją no i już nie chciała mnie opuścić biegła za mną krok w krok. Ja szłam w kierunku głównej ulicy, już w myślach widziałam koteczkę na tej ulicy i jeżdżące tam samochody . Kiedy koteczka przeszła za płot jakiegoś domu ucieszyłam się że teraz uda mi się ją zgubić. Ja szłam po jednej strony płotu a ona podążała po drugiej stronie ale cały czas za mną. Kiedy ogrodzenie domu się skończyło a ona zorientowała się, że to koniec drogi i że musi zostać wpadła w taką panikę, biegała szukała wyjścia, chciała się przecisnąć pod siatką. Widziała jak ja odchodzę i zaczęła tak straszliwie płakać .
Kurcze.........nie mogłam jej zostawić
Poprosiłam pewnego pana, żeby mi ją przechował w komórce, aż ja skończę teren. Dał jej mleczko i jeszcze coś tam do jedzonka.
Tym sposobem mam szóstego kota.
Koteczka była wygłodniała jak wilk. Dałam jej kocią puszkę, mleko, serek, makaron z mięsem wpałaszowała wszystko do ostatniego okruszka. Teraz słodko śpi.
Jakby ktoś poszukiwał kotka, strasznie przylepnego....
Zaraz wrzucę fotki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 22:24 przez keria, łącznie edytowano 1 raz

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Wto gru 20, 2011 20:23 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

:1luvu: :1luvu: cudna kruszynka

dobrze że jej nie zostawiłaś
zrób jej koniecznie FB i klka ogłoszeń
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto gru 20, 2011 21:41 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Nie bardzo orientuje się w FB niedawno go dopiero założyłam, zrobiłam już parę ogłoszeń.

keria

Post » Wto gru 20, 2011 21:42 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

zrobię jej fb.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro gru 21, 2011 8:42 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

UDOSTĘPNIŁAM NA FB :1luvu:
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 22, 2011 7:42 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

może poproś o banerek dla niej?
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw gru 22, 2011 21:15 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Kicia jutro jedzie do Krakowa, na razie na tymczas ale jest jedna osoba wstępnie chętna na kotkę, ale dopiero po szczepieniu. Więc proszę o kciuki dla małej. :ok:
Ja nie mogę dać jej dłużej tymczasu- (miałam dziś wypadek samochodowy, auto do kasacji) a dla koteczki będzie nawet lepiej w mieście bo łatwiej zorganizować wizytę adopcyjną.

keria

Post » Pt gru 23, 2011 7:36 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

keria pisze:Kicia jutro jedzie do Krakowa, na razie na tymczas ale jest jedna osoba wstępnie chętna na kotkę, ale dopiero po szczepieniu. Więc proszę o kciuki dla małej. :ok:
Ja nie mogę dać jej dłużej tymczasu- (miałam dziś wypadek samochodowy, auto do kasacji) a dla koteczki będzie nawet lepiej w mieście bo łatwiej zorganizować wizytę adopcyjną.

nic Tobie się nie stało? ? ?
powiedz coś więcej o tym DT tak bardzo się cieszę,że mała na świeta będzie w domku u kogoś
ogromne kciuki za Nią trzymam

choinka na szczęscie:

Obrazek
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt gru 23, 2011 15:21 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Ja się tylko poobijałam troszkę. Tymczas u jednej z wolontariuszek AFN, na pewno dobre ręce, dokładniej to nie wiem nic, bo to załatwiała moja siostra. Moja siostra znalazła też domek dla kici. Państwo mieszkają w bloku :D mają już jednego kotka ze schroniska i szukają mu towarzysza.

keria

Post » Sob gru 24, 2011 8:26 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

czy mam rozumieć,że kicia może mieć domek na stałe?
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto gru 27, 2011 7:28 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

proszę o informacje
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto gru 27, 2011 8:58 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

mała ma szansę na dom stały, czeka na drugie odrobaczenie, testy i szczepienie, dopiero wtedy będzie mogła iść. tymczasowo mieszka u Izy i Maćka. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto gru 27, 2011 9:01 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

czyli ma szanse :) ufff
no to jakieś fotki prosimy
Obrazek

Edytka1984

Post » Wto gru 27, 2011 9:07 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Cudna kicia :)
Wydarzenie udostępnione :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[następna]