http://www.youtube.com/watch?v=rPtb7I-- ... re=related
(tak nadmienię że wszyscy z zespołu to faceci
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Już myślałam że Was wystraszył alternatywny japoński rock![]()
krynia08 pisze:Moje zakupy sa jeszcze w sklepie![]()
i zero planów
Aneta.I pisze:Gibutkowa pisze:Już myślałam że Was wystraszył alternatywny japoński rock![]()
gdybyś wiedziała czego ja słucham.....![]()
a ja nic nie robie, ja sie poprostu opier...niczamGibutkowa pisze:No ja dziś wieczorem mam w planach ostatnie pranie, zamarynowanie schabu, gotowanie zupy na jutro/pojutrze, i ogarnięcie kuchni.
Jutro wieczorem zacznę już pyrkać schabiszcze i robić farsze (do ruskich, do uszek i do krokietów).
W czwartek pierogi, uszka, krokiety i ryba po grecku, a w piątek barszczyk, ostatnie zakupy i ogarnięcie mieszkania. W sobotę koło południa jadę do domu i zostawiam chłopom chatę - z głodu nie zdechną na pewnochoć przy trójce odkurzaczy to nigdy nic nie wiadomo
Taki jest plan, a jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.

julka75 pisze:a ja nic nie robie, ja sie poprostu opier...niczamGibutkowa pisze:No ja dziś wieczorem mam w planach ostatnie pranie, zamarynowanie schabu, gotowanie zupy na jutro/pojutrze, i ogarnięcie kuchni.
Jutro wieczorem zacznę już pyrkać schabiszcze i robić farsze (do ruskich, do uszek i do krokietów).
W czwartek pierogi, uszka, krokiety i ryba po grecku, a w piątek barszczyk, ostatnie zakupy i ogarnięcie mieszkania. W sobotę koło południa jadę do domu i zostawiam chłopom chatę - z głodu nie zdechną na pewnochoć przy trójce odkurzaczy to nigdy nic nie wiadomo
Taki jest plan, a jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.Jade w gosci na swieta, niech goscie sie martwia, czy bedzie mi zarelko smakowac czy nie
![]()
krynia08 pisze:Julka słucha metalu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości