RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 17:20 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Hanulka pisze:taki.... los bezdomniaków... :evil: :evil: :evil: :evil:

To nie los bezdomniakow, a glupota, bezmyslnosc, okrucienstwo co niektorych osobnikow nazywajacych sie ludzmi :evil: Dzisaj kot/pies jutro czlowiek, bo skoro sie udalo ze zwierzeciem (kary nie bylo) to z czlowiekiem tez sie uda.

I nawet nie wiadomo jak takiego nazwac, bo napewno nie zwierzeciem, zwierze nie zabija z przyjemnosci, checi zabysniecia przed kumplami, z glupoty, bezmozgowia czy okrucienstwa. Zwierze zabija bo sie broni lub musi jesc.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob gru 17, 2011 17:22 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

wiem, ciężko mi bardzo, na pewno faciowi nie odpuszczę... :evil: :evil: :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob gru 17, 2011 17:27 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Hanulka pisze:wiem, ciężko mi bardzo, na pewno faciowi nie odpuszczę... :evil: :evil: :evil:

Ty nie odpuscisz, ale "wymiar sprawiedliwosci" juz tak :twisted:

kociamysza

Post » Sob gru 17, 2011 17:30 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

ninakiler pisze:
Co racja to racja... bo u nas gdzie nie stoi woz straży miejskiej czy policja, to piją kawę... ale polazic kolo bloków to nie ma kto... a mysle ze takie obchody moglyby powstrzymac te wybryki wandali... ktorym ja z kolei urwalabym co innego zamiast ogona... :evil: :evil: :evil:

Parę dni temu tez mialam dziwną sytuacje.. bo u nas w piwnicach tez mieszkają bezdomniaki.. sąsiedzi z bloku i ja dokarmiamy je... no bo co zrobic. Niedaleko jest szkola liceum. Wychodze sobie rano do miasta...idzie czworka licealstow 2 dziewczyny i dwoch chlopakow... wedrują za moj blok, bo z drugiej strony jest mur wiec to swietna kryjowka na popalanie papierosow czy wagary, a tam zazwyczaj siedzą kotki. Minęlam ich i sie obrocilam jak wchodzili za bloki... i co... peirwsze co zarejestrowalam to ze jeden podniosl kamien i sie zamachnął :evil: No to ja w krzyk: "Ejjjj" odrwrocili sie...wiec nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec na nich. Ja sama zero ludu wokolo... ale co tam. Powiedzialam ze zadzwonie na policje albo pojde do szkoly do dyrektora jak ich jeszcze raz zobacze. Nic sobie z tego nie zrobili... naklnęli na mnie i sie zmyli :( Ale nie odpuszcze. Zawsze obzerwuje okna jak tylko slysze jakies dzwieki.

Nina, pogadac z dyrektorem nie zawadzi, skoro jest takie miejsce gdzie sie mlodziez zbiera i glupoty jej do glowy przychodza to chyba szkola powinna o tym wiedziec. Czy zareaguje to inna sprawa.

Ech, az chcialobys ie westchnac, 'za moich czasow'

kociamysza

Post » Sob gru 17, 2011 18:02 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:wiem, ciężko mi bardzo, na pewno faciowi nie odpuszczę... :evil: :evil: :evil:

się zobaczy.. możem ja berdziej dotkliwa?? mam nadzieję....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob gru 17, 2011 18:48 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Hanulka pisze:
kociamysza pisze:

się zobaczy.. możem ja berdziej dotkliwa?? mam nadzieję....

Karkowcow najmiesz? :mrgreen: Tez wyjscie, oni zazwyczaj lubia zwierzaki

kociamysza pisze:
Haniu, dotarla piersiowka i dodatek, bardzo fajowski :) wisi na honorowym miejscu na lodowce. Ja wprawdzie Bieszczad nei znam, ale chlopaki wloczyli sie po tamtych stronach.

kociamysza

Post » Sob gru 17, 2011 19:14 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

kociamysza pisze:
ninakiler pisze:
Co racja to racja... bo u nas gdzie nie stoi woz straży miejskiej czy policja, to piją kawę... ale polazic kolo bloków to nie ma kto... a mysle ze takie obchody moglyby powstrzymac te wybryki wandali... ktorym ja z kolei urwalabym co innego zamiast ogona... :evil: :evil: :evil:

Parę dni temu tez mialam dziwną sytuacje.. bo u nas w piwnicach tez mieszkają bezdomniaki.. sąsiedzi z bloku i ja dokarmiamy je... no bo co zrobic. Niedaleko jest szkola liceum. Wychodze sobie rano do miasta...idzie czworka licealstow 2 dziewczyny i dwoch chlopakow... wedrują za moj blok, bo z drugiej strony jest mur wiec to swietna kryjowka na popalanie papierosow czy wagary, a tam zazwyczaj siedzą kotki. Minęlam ich i sie obrocilam jak wchodzili za bloki... i co... peirwsze co zarejestrowalam to ze jeden podniosl kamien i sie zamachnął :evil: No to ja w krzyk: "Ejjjj" odrwrocili sie...wiec nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec na nich. Ja sama zero ludu wokolo... ale co tam. Powiedzialam ze zadzwonie na policje albo pojde do szkoly do dyrektora jak ich jeszcze raz zobacze. Nic sobie z tego nie zrobili... naklnęli na mnie i sie zmyli :( Ale nie odpuszcze. Zawsze obzerwuje okna jak tylko slysze jakies dzwieki.

Nina, pogadac z dyrektorem nie zawadzi, skoro jest takie miejsce gdzie sie mlodziez zbiera i glupoty jej do glowy przychodza to chyba szkola powinna o tym wiedziec. Czy zareaguje to inna sprawa.

Ech, az chcialobys ie westchnac, 'za moich czasow'

Jasne ze nie odpuszcze... bo to sie w glowie nie miesci :evil:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie gru 18, 2011 18:48 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

kociamysza pisze:
Bianco, to bylo ponad pol roku temu, czas tak szybko umyka :evil:

Ech, kocie zycie...

Najbardziej mi szkoda tych, które nocują na żywopłotach, skwerku albo na betonie pod zamkniętym piwnicznym oknem.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Pon gru 19, 2011 10:31 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

dokladnie...
U nas w blokach na szczescie ludzie otwierają okna do piwnicy... bo wiedza ze kotki tam sypiają no i dokarmiamy je... ale przeciez jest tyle bezdomniakow...ktore nie maja tyle szczescia i to nie tylko tyczy sie Radomska :cry:

ninakiler

Post » Pon gru 19, 2011 14:11 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

:oops: :oops: :oops: A tu taka mała prywata radomszczańska :oops: :oops: :oops: : http://www.siepomaga.pl/r/radomskokan

Zajrzyjcie proszę!!! Taka mała akcja charytatywna dla RTOZ KAN RADOMSKO :1luvu:

ninakiler

Post » Pon gru 19, 2011 14:23 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

ja zajrzałam, zajrzę jeszcze po świętach :kotek:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon gru 19, 2011 14:24 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

pluskwa6 pisze:ja zajrzałam, zajrzę jeszcze po świętach :kotek:

:1luvu:

ninakiler

Post » Wto gru 20, 2011 9:49 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

A ja do znudzenia przypomnę o klikaniu :mrgreen: (Bo jakiś czas coś nie działało, ale juz jest ok)

http://www.organizacjepozytku.info/2/

Druga strona jest dobra, ale pierwsza byłaby jeszcze lepsza :roll: Nie wiem czy ma szansę przełożyć się na wymierną pomoc dla KAN, ale ktoś tam pewnie zaglądnie zanim zdecyduje komu przekazać 1%, a nuż wybierze właśnie RTOZ :roll:
A dla nas wysiłek żaden, trzeba tylko pamiętać codziennie (dla niewtajemniczonych, można klikać raz na dobę), albo ustawić jako stronę startową to się samo przypomni :mrgreen:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 20, 2011 10:25 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Popełniłam nowy banerek do głównego wątku :roll:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kanwat][img]http://tnij.org/kanb3[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 20, 2011 12:13 Re: RTOZ KAN! fotki z nowej kociarni s.59! Prosimy o ds/dt/tdt:)

Jaki śliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: zaraz przepnę :P

ninakiler

[poprzednia][następna]