Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:ja wiem, ale one od zawsze jedzą kaszę, nie mozna im od razu zmieniac diety, bo dopiero się pochorują
iza71koty- ja nie sądze ,że ona zmieni nerki i podroby na korpusy, łatwiej ją bedzie namówic na ecokarme bo juz ją jadły i powolne zmniejszanie kaszy.
Ona i tak ma teraz takie zamieszanie w domu i głowie, że to są decyzje mysle na później
Pamietajcie, ze do wydania jest z 20 kotów, jesli je wogóle uda sie wydać.
To nie są trzy malutkie, rude,, zdrowe koteczki niestety
Zostanie u niej duzo kotów, nie mam co do tego złudzeń a nasz pomoc potrwa ileśtam, aż w końcu zacznie ucichać i będzie nadal sama karmiła swoje koty. Wiec to ona musi mieć tez przekonanie do tych zmian wszystkich, wydaje mi sie ,że musza byc wprowadzane powolutku. Nie można jej zmienic w tydzien wszystkiego o 180%![]()
jesli uważacie , że pisze bzdury- to piszcie śmiało
Mała1 pisze:kaja-za chiny juz nie pamiętam, z 10 worków kitty suchego, z dwie paczki whiskasa juniora, z 5 kk duzych i z 10 puszek bez etykiet od Lidki
mantra pisze:Wypatrzyłam tam piękną syjamkę - niebieskooką. Jestem pewna że po kilku ogłoszeniach szybko znajdzie domek... I jeszcze jakiś długowłosy rudy - tylko z takimi "okazami" zawsze jest problem bo intensywność uwagi wokół niego nie równa się wartości domków...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 649 gości