Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2011 22:09 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

drapaczek bardzo przypadł tej dwójce do gustu. Myślę że spokojnie wystawią mu opinię na 5. Fajnie się drapie, fajnie się pod nim chowa i fajnie się na nim leżakuje.
Eh, tak sobie zaczęłam dziś przeglądać stare i jeszcze starsze wątki...nutka sentymentalna się wkradła...
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw gru 08, 2011 23:02 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Dziękuję bardzo CatAngel za ogłoszenia dla Zygzaka i Zazulki. Całe 130 ogłoszeń!!! 130 możliwości że ktoś przeczyta o dueciku. Mam nadzieję że domek się znajdzie. Najwyższa pora na przeprowadzkę w sumie. Tak bym chciała żeby na Gwiazdkę Z&Z zamieszkały już we własnym domku.

Na razie sobie mieszkamy w trójkę, Zazulka zaczęła sikać na dywan. Na szczęscie udało się w miarę uratować podłogę, ale i tak dzisiaj znów plama na dywanie. A tu czeka mnie 3dniowe szkolenie w przyszłym tygodniu i aż się boję myśleć co będzie. Czeka ją badanie moczu i krwi zapewne, jak tylko się uda mi zorganiozować, bo strasznie dużo ostatnio pracy w pracy, ogólnie męcząco i śpiąco.

Moj Bursztynek w domu coś się niezbyt dobrze czuł ostatnio. Muszę się wybrać po kolei z całą ekipą na badanie krwi. Mgiełka całkowicie zaaklamatyzowala się w stadku, lubią się ze Zefirkiem. Gdyby mnie było stać na 3 koty to chyba bym się poważnie zastanowiła nad zostawieniem Mgiełeczki. Jest taka pocieszna, wesoła i zrobiła się z niej nakolankowa przytulanka.
Niestety Czesia nie umie przekonać się na kotów i musi mieszkać na zimnym strychu :(

Z innych wieści... moje autko nie przeszło przeglądu technicznego :? :( Troszkę się czuję uziemiona, teraz mam blisko do weta w razie czego, ale na przełomie roku czeka mnie i koty kolejna przeprowadzka...a z tego co się zorientowałam to w pobliżu weta tam nie ma. Lipa normalnie.

Przy okazji zapraszam na kolejną porcję biżuterii. Coś od czasu do czasu stworzę, więc może się komuś coś spodoba.
viewtopic.php?f=20&t=136745

berni

Post » Czw gru 08, 2011 23:07 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

I kilka zdjęć

Obrazek nie ukrywam że to jeden z moich ulubionych modeli -Zygzak :1luvu:

Obrazek Zazulka

Obrazek i znow Zygzak, niewyraźnie niestety, ale taki jest słodki w swoim ulubionych koszyczku.

i Obrazek
rzadko goszcząca ostatnio na wątku- Mgiełeczka.

berni

Post » Czw gru 08, 2011 23:37 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Znowu przeprowadzka? Znowu zmiany... mam nadzieję, że na lepsze :ok:
Szkoda, że autko odmówiło współpracy - zawsze to łatwiej z samochodem jednak.
Z i Z są urocze - mam nadzieję, że się ktoś w nich szybko zakocha, bo to wyjątkowa okazja :)

Pozdrawiam
M.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob gru 10, 2011 12:46 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Mgiełka wygląda tu jak pluszaczek, wszystko ma takie okrąglutkie puchate :1luvu:

Gorzanna

Od: Pon paź 25, 2010 12:39

Post » Nie gru 18, 2011 20:59 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Bo to własnie cała Mgiełka...troszkę jej przybyło tu i ówdzie od czasu jak do mnie trafiła. Ale biega i skacze nadal jak mały kociaczek i uwielbia się bawić.

Bursztynek miał badania krwi i moczu, poza kryształkami wszystko wyszło w normie a Bursztynek niestety nadal ma jakieś problemy. Zbyt często wymiotuje. Teraz będzie qoopka do badania i rtg, bo to nas niepokoi. Jest czasami taki smutny, widać że ma dni kiedy się gorzej czuje.

Dziś był pierwszy telefon w sprawie kolorowego dueciku...ale odpada...pani chciała po koty przyjechać z kartonem...chyba się odzwyczaiłam od rozmów z ludziami....
Zygzak i Zazulka jakoś przeżyły moją trzydniową nieobecność z powodu szkolenia. Tylko strasznie stęsknione były, jak wróciłam to wręcz na mnie napadły i mruczeniu nie było końca.

berni

Post » Nie gru 18, 2011 21:02 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

taaaa, z kotami łatwiej się gada :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon gru 19, 2011 9:29 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

No tak...rozmowy są różne :wink:
Za ten właściwy telefon :ok:
I za zdrowie Bursztynka :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt gru 23, 2011 18:59 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Bielskim Biedom i Cioci Berni radosnych, zdrowych, spokojnych, rozmruczanych Świąt życzy Cesarzowa Sisi!

Dziękujemy za śliczny wisiorek :D

Obrazek
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie gru 25, 2011 12:11 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Wszystkiego najlepszego!
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie gru 25, 2011 18:23 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Z okazji Świąt życzymy z Gattą całej czwóreczce Bielskich Bied szybciutkiego wypatrzenia przez najwspanialsze domki na świecie. :s4:

Gorzanna

Post » Pt gru 30, 2011 10:12 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Wiadomo już coś więcej o Bursztynowym wnętrzu?

Gorzanna

Post » Nie sty 01, 2012 8:20 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Obrazek
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie sty 01, 2012 9:54 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku!

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw sty 05, 2012 18:29 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka też

witam się z nowego lokum już :) wreszcie mam tu i neta!!

Dziękuję z Kociastymi za życzenia świąteczne i noworoczne :)

berni

[poprzednia][następna]