Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Małgosia dzwonię, bo mądra jesteś..
Lidka pisze:Ja właściwie pisałam o tym co było.
Teraz nie wiem co zrobie. Na dwie osoby:( Ja wiem ile trzeba było na 15 osób:(
Ale strucle z makiem zrobię tak czy tak, bo choc dużo roboty to tak lubię, że zrobię:))
Żeby karp był dobry to nie może byc zbyt duży. A ja jeszcze przkładam go cebulą pokrojoną i tak sobie leży w tej cebuli nawet kilka dni w chłodzie. Nie lubię panierowanego więc robię tylko w bułce. Na zimno jest dobry z chrzanem. Pierogi chcę w tym roku zrobić wcześniej i zamrozić. Robię z trzema farszami: ruskim, ze słodkią kapusta i kiszoną. W kapuście oczywiście sa grzyby. Grzybów gotuje sporo, bo i do farszu do uszek i do kapusty i do zupy grzybowej. Kompletna paranoja:)
A teraz sio do piwnicy. Bo koty głodne.
najszczesliwsza pisze:Dzień (nie) dobry![]()
Małgoś daj znaka to zadzwonię, nie jestem we stanie nawet PW skrobać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości