ewar pisze:Małgosiu, będziesz miała w domu skarb.Tak ślicznych, kochanych kotków to tylko pozazdrościć.![]()
![]()
to prawda

Moderator: Estraven
ewar pisze:Małgosiu, będziesz miała w domu skarb.Tak ślicznych, kochanych kotków to tylko pozazdrościć.![]()
![]()

Kociara82 pisze:mi sie nieraz liczby snily ale niewyrazne, a po przebudzeniu pamietalam tylko tyle, ze sie snily liczby ale jakie to nie pamietam. W totolotka w zyciu wygralam tylko raz. Trafilam trojkeDuzo, nie?
Sama niedawno zgubilam dokumenty![]()
Bylam na zakupach w REALU, wyciagalam karte payback, potem pamietam, ze chcialam wlozyc to do kieszeni kurtki... i wtedy wlasnie musialo to spasc na ziemie. Wszystkie dokumenty w 1 etui: karty na punkty, karta z NFZ, dowod osobisty, karta bankomatowa (a od niedawna mam ta zblizeniowa, podonmo bez podawania pinu mozna nia dziennie zaplacic 50zl)... To byl piatek. Pozniej bylam nieco zaziebiona i nie wychodzilam z domu przez najblizsze 3 dni. We wtorek obudzil mnie telefon od koordynatorki dirmy leasingowej, ktora mnie zatrudniala niedawno jeszcze wlasnie w RALU, ze w nadzorze kasowym od tygodnia leza moje dokumenty!
Nie chcialo mi sie wierzyc, myslalam, ze zbieg okolicznosci, przeciez mogl byc ktos inny kto ma to samo imie i nazwisko co ja. Dopiero jak uslyszalam, ze jest tam moj dowod osobisty, na pewno moj, bo przeciez z moim zdjeciem, to zaczelam w panice przeszukiwac torebkeI co odkrylam?! Faktycznie, dokumentow w torebce ani sladu! Ekspresowo sie pozbieralam, ubralam sie, szybki makijaz (bez tego z domu nie wyjde), nawet sniadania nie zjadlam tylko gnalam prosto po odbior dokumentow! Nie mialam pojecia, ze w piatek zgubilam wszystko lacznie z karta, wiec nie zablokowalam karty, nie zglosilam zagubienia dowodu....
![]()
Po powrocie do domu sprawdzilam stan konta w banku: ufff, co do grosza wszystko jest. Nikt tez nie zdazyl sie moim dowodem posluzyc.
Mialam wiecej szczescia niz rozumu, zeby przez tyle dni nie byc swiadoma, ze zgubilam dokumenty

jasdor pisze:animalon pisze:jasdorwyszła do ciebie paczuszka - dzisiaj
![]()
![]()
![]()
Ptysia mi wysłała....Albo Balbinę![]()
Dziękuję bardzo, choć nie wiem za co taki zaszczyt![]()
Przecież to m.in. ja na wątku Mini opier.... Was za jej leczeniePrzeprosiłam potem, fakt i już zostałam. Potem zjawiły się Ptyśki i Niedźwiadek [*]
![]()
A właśnie, są może jakieś wieści od Mini ?
Wierzę animalon, że pomożesz jeszcze niejednemu kociakowi w potrzebie![]()
![]()
Ptyś i Balbinka pomogą ci przetrwać chłodne wieczorki i będą dziękować za ten konkurs do końca życia
Kto wie jakby ich losy się potoczyły gdyby nie "zawody piękności" .... Dzięki temu mają domek w pakiecie - tak jak chcieliśmy
Ja jestem przeszczęśliwa , że Małgosia je wypatrzyła i taką mądrą decyzję podjęła
Małgosiu ... buziak dla ciebie taaaaaaki wielki
, drugi da łazienkę do dyspozycji - ukłony w stronę mamuśki
- trzecia osoba zaszczepi
czwarta osoba da im domek - prawda Małgosiu
i a piąta osóbka zaoferuje transport ..... i tak współnymi siłami kociaki są HAPPY - ja sama nie dałabym rady tego ogarnąć ....ale dziękuję za dobre prądy . Bo akcja zakończona sukcesem zachęca do ratowania takich biedulek - bo wiesz , że ktoś ci pomoże , że nie jestem z tym sama 

ja nie mogę - normalnie ja tak rękawiczki gubię
nie raz sobie obiecałam, że je na sznurek przyczepię i przez rękawy przeciągnę ... jak dziecku 

przeslodziutkie a nic kalorii

Kociara82 pisze:Gosia, moze wiec czas najwyzszy zaadoptowac jakiegos kociego slodziaka
Ptysie.... ja ogolnie ptysie jako ciastka lubie, ale te to normalnie najlepsze na swiecie![]()
![]()

Kociara82 pisze:Gosia, moze wiec czas najwyzszy zaadoptowac jakiegos kociego slodziaka
Ptysie.... ja ogolnie ptysie jako ciastka lubie, ale te to normalnie najlepsze na swiecie![]()
![]()
animalon pisze:Kociara82 pisze:Gosia, moze wiec czas najwyzszy zaadoptowac jakiegos kociego slodziaka
![]()
...nio ... Ptysie, a te szczególnie "0" kalorii .... a one najbardziej ze słodyczy lubią kurczaka
to super, bo ja za miesem nie przepadam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości