casica pisze:Tak ma być, tak być musi - w kwestii Puti![]()
![]()
![]()
brzydnie jej futerko
najszczesliwsza pisze:casica odsłuchałaś pocztę głową?
Nie, bo się od tego odzwyczaiłam
Kasia zmień cytata, chyba, że umiesz pocztę głową sprawdzać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Tak ma być, tak być musi - w kwestii Puti![]()
![]()
![]()
brzydnie jej futerko
najszczesliwsza pisze:casica odsłuchałaś pocztę głową?
Nie, bo się od tego odzwyczaiłam
casica pisze: ....brzydnie jej futerko :
casica pisze:Ech dziewczyny, czasami mam wrażenie, że w ogóle nie potrafię się właściwie opiekować moimi kotami, że Dracul mógłby dłużej żyć, gdybym była w tym jakaś lepiej zorganizowana, zdecydowana, perfekcyjna. Do dupy całkiem, ale czasem miewam takie myśli.
Greta_2006 pisze:casica pisze:Ech dziewczyny, czasami mam wrażenie, że w ogóle nie potrafię się właściwie opiekować moimi kotami, że Dracul mógłby dłużej żyć, gdybym była w tym jakaś lepiej zorganizowana, zdecydowana, perfekcyjna. Do dupy całkiem, ale czasem miewam takie myśli.
Wiesz, takie myśli ma każdy kto naprawdę przejmuje się swoimi kotami i robi dla nich wszystko, co może.
Więc nie łap doła. Nie można przewidzieć wszystkiego.
Choć ja też myślę, że Tymonek mógłby żyć dłużej, gdybym zamiast chodzić do kilku wetów, znalazła tego jednego, który potrafiłby go zdiagnozować.
skaskaNH pisze:Wiem, jak to jest, każdy chyba ma lub miał kiedyś takiego swojego jedynego, ukochanego kota.
I znam to uczucie, kiedy się człowiek zastanawia, czy postępuje dobrze, czy zrobił wszystko,czy nie da się coś jeszcze.
Casica, jesteś naprawdę osobą bardzo rozsądną i odpowiedzialną, robisz wszystko, co możesz, nie zadręczaj się tym i nie łap mi tu doła!
No!
Przed Wami - Tobą i Puti jeszcze parę ładnych lat, wierzę w to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka, zuza i 49 gości