SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 18:58 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:O rany, to wy dziewczyny dobrze do świąt już jesteście przygotowane 8O

A gdzie tam....jeszcze w lesie...Dopiero trochę kuchnię ogarnęłam....Strasznie długo się schodzi z myciem tych wszystkich pierdółek.Niby małe mieszkanie a tyle sprzątania.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob gru 17, 2011 19:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja to melduję, że mam nie posprzątane, zakupy nie zrobione, i jakoś wogóle nie czuję, że za tydzień święta 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob gru 17, 2011 19:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ja to melduję, że mam nie posprzątane, zakupy nie zrobione, i jakoś wogóle nie czuję, że za tydzień święta 8O .

No chociaż jedna normalna :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob gru 17, 2011 19:44 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ja to melduję, że mam nie posprzątane, zakupy nie zrobione, i jakoś wogóle nie czuję, że za tydzień święta 8O .

Nabroiłam... Mam taki bałagan, że jak do Wielkanocy ogarnę, to będzie dobrzeeee
najszczesliwsza

Post » Sob gru 17, 2011 19:44 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:

Znaczy się, ja jestem nienormalna? :twisted:
Masz w dziąsło! :evil: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 17, 2011 19:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
kamari pisze:

Znaczy się, ja jestem nienormalna? :twisted:
Masz w dziąsło! :evil: :mrgreen:

Ups...cholera, zapomniałam o tych pierogach :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob gru 17, 2011 19:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Aluś nasz forumowy rozłożył mnie dzisiaj na łopatki.
Ostatnio nie dosypiam za bardzo, w dzień robota, po nocy jakaś tam biżu na bazarek, no generalnie spać mi się chce nałogowo.
No i tak wczoraj jakoś padłam, bo na rano do pracy....
Obudziło mnie Alusiowe skrobanie...zaświeciłam latarką, 2.46.
Pomyślałam sobie, że nie, tym razem nie ustąpię, bo on znowu towarzystwa chce, a ja rano wstaję, i wogóle niech się cmoknie :evil: .
Rano wstałam, patrzę- drzwi do przedsionka otwarte, zimno jak nie wiem co, a w przedsionku na dywaniku pięknie wkomponowana kupa....
Moje koty od razu chciały wszystkie na raz wyjść na dwór, jedynie winowajca siedział spokojnie i patrzył na mnie z mściwą satysfakcją, jakby mówił: " A widzisz, głupia babo? Masz za swoje :twisted: ".
No ale cóż, wina ewidentnie moja, więc pokornie posprzątałam...ale są i dobre strony- kupa Alusia nadal pokazowa :mrgreen: .
Jak on sobie otworzył te drzwi od kuchni :?: 8O
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob gru 17, 2011 19:59 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Kamari, a nie znasz tych pierogów z ziemniaczkami smażonymi z cebulką? Bo ten przepis to moja babcia wprowadziła ( moi dziadkowie byli Rosjanami), ale mama urodziła się już w Polsce.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 17, 2011 20:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

O, też masz rosyjskie korzenie?

Ja pierogi uwielbiam, najbardziej z kapustą i grzybami.

Erin

Post » Sob gru 17, 2011 20:08 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja mam w tym roku składkową Wigilię -każdy coś przygotowuje i przynosi, kuszą mnie te pierogi ...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 17, 2011 20:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No to zrób - będzie furora, zapewniam :P

Erin

Post » Sob gru 17, 2011 20:24 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

chyba zrobię jako niespodziankę - u nas nigdy nie było pierogów, moja mama nie robiła,ja też tego jakoś nie przejęłam, a kusi :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob gru 17, 2011 20:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Super :ok:

A książkę wczoraj wysłałam :)

Erin

Post » Sob gru 17, 2011 20:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja się melduję,że też mam jeszcze sajgon , za to mam choinkę w doniczce (nieubraną jeszcze ,ale stoi malutka z metr ma ale żywa za to)

o dzięki!!!! mam zamiar byczyć się w święta i powiem szczerze nie pamiętam kiedy czytałam coś innego jak notatki z wykładów
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob gru 17, 2011 20:34 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

pasztet uwielbiam taki pieczony w formie od ciasta, ale niestety też nie robię..
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]