lidka02 pisze:Nie wiem co robić i boje się reszty testów , koty nie chcą siedzieć w zamknięciu

Nic mi się nie chcę ..........
Dlatego musisz minusy we wtorek zaszczepić - potem już tylko izolacja 2 tygodnie, drugie szczepienie i możesz je wypuścić. Dlatego też uważam, ze testy bez od razu szczepienia to dodatkowy stres dla kotów - muszą być izolowane na czas oczekiwania na szczepionkę.
Pamiętaj też, ze koty to barometry Twojego samopoczucia - one czują Twoje nerwy bardzo silnie i też na to reagują, nie rozumieją sytuacji. Nie napiszę Ci żebyś się uspokoiła, ale postaraj się uspokoić jak najbardziej się da. Włącz im jakąś muzykę cicho, jak masz nie używane radio, baw się z nimi itp. Niech się jak najmniej zmieni w ich dotychczasowym rytuale dnia.
Poproszę Cię o zdjęcia Twoich kotów na maila - albo jak inaczej? Mruczeńka1981 zgodziła się zrobić aukcję cegiełkową tylko prosi o tekst i fotki, a tu cisza.
Zaraz poproszę na wątku banerkowym o banerek.
Zmień tytuł - wpisz prośbę o pomoc finansową. Trzeba działać, choć ja Ciebie rozumiem... są tu tacy, którzy dobrze wiedzą jak zareagowałam na wybuch grzyba w moim stadzie, a to przecież tylko wyleczalny grzyb... Trzeba opanować sytuację i już.