Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 16:57 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

malagos pisze:Zrobiłam bazarek na koty, zagladajcie proszę

viewtopic.php?f=20&t=137036

Czasem podbijcie, proszę......

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Pt gru 16, 2011 20:25 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

dobrze :mrgreen:

są chętni do pomocy z papierowymi ogłoszeniami Obrazek
[QUOTE=doris66;18222473]Lub dwie i pół jak ktoś woli. Pomogę Agnieszce z ogłoszeniami. Częśc rozwieszę też w Białymstoku. Po drodze do pracy jest kilka miejsc gdzie można ogłoszenie zawiesić. Poproszę koleżanki z pracy-białostoczanki to porozwieszaja w okolicy swoich domów. Może choć kilka kotów domek znajdzie albo nawet jeden to już jest coś.[/QUOTE]

[QUOTE=buniaaga;18221024]
Patmol ja mogę na terenie Bielska wydrukować,rozwiesić ogłoszenia.
e-mail [email="buniaaga1@wp.pl"]buniaaga1@wp.pl[/email]

Pipi spróbujemy może akurat na tym naszym drętwym terenie:)[/QUOTE]

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob gru 17, 2011 10:52 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Czytam, że Piracik się już ogłasza 8) To który następny gotów do ogłaszania -czyli który jakieś fajne foty ma?
A linków do Piracikowych ogłoszeń to ja nie powklejam, bo nie wiem skąd wziąć.

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Sob gru 17, 2011 21:12 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

zjawka pisze:Czytam, że Piracik się już ogłasza 8)

ale kto go ogłasza? ja nie 8) po prostu znalazłam jego ogłoszenia jak wklejałam Groszka

zjawka pisze:To który następny gotów do ogłaszania -czyli który jakieś fajne foty ma?

sama nie wiem którego wybrac -popatrz na foty i wybierz którego chcesz-może jakiegoś rudego

i jeszcze kilka ogłoszeń dla Groszka
52. http://sloniu.pl/130/darmowe-ogloszenia ... latki.html
53. http://gielda-zwierzat.pl/gielda-zwierz ... egoly/215/
54. http://podlaskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki ... Z339414073
55. http://naszezwierzaki.info/koty/oddam?i ... ew=details
56. http://www.gablota.com/czytaj.php/?kate ... 1&ido=4182
57. http://ebazarynka.pl/viewOgloszenie.php?idOgloszenia=0

i co z tymi plakatami? :mrgreen:

Patmol

Post » Sob gru 17, 2011 21:27 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Już się zabieram. Zrobię w kolorze, ale można je będzie wydrukować również czarno-białe (zależy od ustawień w drukarce). Ogłoszenie będzie w formacie A-4, ale jeśli ktoś będzie chciał/miał możliwość wydrukować w większym formacie, można rozmiar zmienić w ustawieniach drukarki.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob gru 17, 2011 21:41 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Piracika ogłasza CatAngel - zmówiłam pakiet 130 takich ogłoszeń - i dalej nie mam nad tym kontroli co i jak się pokazuje, ale widzę, że się pokazuję, bo je znajdujecie :? Ja nie bardzo mam czas no i wprawy też żadnej ( to pierwsza akcja w której trochę się udzielam, na forum jestem od niedawna raczej pasywnie). Te rudaski to może i Ok ale - oczka wszystkie zaciśnięte i małol fotek :cry: Ale rozumiem, że to jest po prostu duuuzy problem ( osobiście nie pomogę , dużo kilometrów nas dzieli) Ale :ok:

zjawka

Post » Sob gru 17, 2011 22:05 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

zjawka pisze:Piracika ogłasza CatAngel - zmówiłam pakiet 130 takich ogłoszeń - i dalej nie mam nad tym kontroli co i jak się pokazuje, ale widzę, że się pokazuję, bo je znajdujecie :? Ja nie bardzo mam czas no i wprawy też żadnej ( to pierwsza akcja w której trochę się udzielam, na forum jestem od niedawna raczej pasywnie). Te rudaski to może i Ok ale - oczka wszystkie zaciśnięte i małol fotek :cry: Ale rozumiem, że to jest po prostu duuuzy problem ( osobiście nie pomogę , dużo kilometrów nas dzieli) Ale :ok:

A może poproś CatAngel, żeby przysłała Ci linki do ogłoszeń.
Więcej można znaleźć w linku do "empikfoto" w wątku na Dogomanii. Ściągnęłam stamtąd zdjęcia i będę próbowała coś z nimi zrobić. Jak chcesz, to zobaczę te rudaski do ogłoszeń, choc dla mnie to one wszystkie wyglądają tak samo, zwłaszcza z góry :mrgreen:

issey32

Post » Sob gru 17, 2011 22:14 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Pytałam na pw " jak to będzie z linkami, żeby je do wątku wkleić" Cat Angel odpisała, że wystarczy, że dostanę je ja...ale na razie nic nie dostaję..więc albo nie wiem gdzie one " wpadają", albo CatAngel podeśle później, jak więcej ogłoszeń pójdzie czy co :roll: Dopytam się jak energii nabiorę. W sumie ważne, że się pokazują, oby ktos się odezwał. A o Jotkę ktoś pyta? Taka ładna kicia :|

zjawka

Post » Sob gru 17, 2011 22:29 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Obejrzałam zdjęcia ze strony 15/16 - i tak myślę, może ta fotka Fredzia wzrok przykuje ( bo mój się zatrzymał nie tylko z troską o te oczy) Nie ma tam wieku, ale chyba o wszystkich można pisać 4-5 lat :? I jeszcze jedno - pisać w ogłoszeniu, że koty w wyniku choroby ich opiekunów są obecnie z problemami i wymagają doleczenia? No i jeszcze jedno - jak dla mnie to tytuł wątku jest..taki sobie, troszkę jakby obcesowy ( psycholog jestem z profesji :oops: ) Może jakoś bardziej wprost do ludzi - pomocy prosimy, bardzo pilne, coraz pilniejsze...przygarnięte, uratowane, teraz giną...

zjawka

Post » Nie gru 18, 2011 0:08 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Patmol; Jeśli jeszcze nie śpisz, to właśnie wysłałam Ci ogłoszenie na maila.

I do Gaoty też wysłałam.

Jeśli uważacie, że coś należy zmienić, możecie śmiało to zrobić :mrgreen:

Porozsyłajcie, proszę, po znajomych z podlaskiego z prośba o rozsyłanie dalej.

issey32

Post » Nie gru 18, 2011 0:23 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

zjawka pisze:Obejrzałam zdjęcia ze strony 15/16 - i tak myślę, może ta fotka Fredzia wzrok przykuje ( bo mój się zatrzymał nie tylko z troską o te oczy) Nie ma tam wieku, ale chyba o wszystkich można pisać 4-5 lat :? I jeszcze jedno - pisać w ogłoszeniu, że koty w wyniku choroby ich opiekunów są obecnie z problemami i wymagają doleczenia? No i jeszcze jedno - jak dla mnie to tytuł wątku jest..taki sobie, troszkę jakby obcesowy ( psycholog jestem z profesji :oops: ) Może jakoś bardziej wprost do ludzi - pomocy prosimy, bardzo pilne, coraz pilniejsze...przygarnięte, uratowane, teraz giną...

Wstawiam link do zdjęć, które trochę poprzycinałam:
http://imageshack.us/g/27/43995866.jpg/

Może uda Ci się coś z tego wybrać.

W Jotki ogłoszeniach zaznaczyłam, że opiekunowie nie mogą dłużej zajmować się kociakami z uwagi na okoliczności. Możesz zajrzeć do tekstu ogłoszenia.

issey32

Post » Nie gru 18, 2011 9:08 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

Kotek z tego zdjecia http://img577.imageshack.us/img577/5422/panorama1k.jpg, jest mlodziutki, ma 10 m-cy(+-). Znalazl sie w zdjeciach kotow Warszawiakow jakos omylkowo, przepraszam. On ma juz domek.
issey32, bardzo ladnie obrobilas te foty, dziekuje.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie gru 18, 2011 10:19 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

pinokio_ pisze:Kotek z tego zdjecia http://img577.imageshack.us/img577/5422/panorama1k.jpg, jest mlodziutki, ma 10 m-cy(+-). Znalazl sie w zdjeciach kotow Warszawiakow jakos omylkowo, przepraszam. On ma juz domek.
issey32, bardzo ladnie obrobilas te foty, dziekuje.

Mam zamienić te zdjęcia na innego kociaka, czy zostawić jak jest? Choć w sumie, jak ktoś się będzie pytał, to możesz powiedzieć, że już wyadoptowany.
Wysyłam Ci mailem to ogłoszenie w papierowej formie do wydrukowania, jak również do rozsyłania mailem wśród znajomych z prośbą o rozpowszechnianie. Może ktoś zareaguje.

issey32

Post » Nie gru 18, 2011 10:33 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

linki nie są potrzebne
-najważniejsze, że ogłoszenia zamieszczone -bardzo dziękujemy Obrazek
mogę zmienić tytuł - ale na jaki?
doradźcie, proszę
potrzebna pomoc -to jest tytuł co drugiego wątku 8) dlatego specjalnie napisałam ostrzej i dziwnie troszkę
ale mogę to zmienić 8)
idę sprawdzać pocztę
Ostatnio edytowano Nie gru 18, 2011 11:06 przez Patmol, łącznie edytowano 1 raz

Patmol

Post » Nie gru 18, 2011 11:05 Re: ponad 15 kotów-potrzeba konstruktywnej pomocy-juz natychmias

wysłałam ogłoszenia do trzech osób z dogo :mrgreen:
teraz poproszę o kciuki :ok:

issey32 Obrazek

Patmol

[poprzednia][następna]