Czasem podbijcie, proszę......
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Czytam, że Piracik się już ogłasza
zjawka pisze:To który następny gotów do ogłaszania -czyli który jakieś fajne foty ma?
zjawka pisze:Piracika ogłasza CatAngel - zmówiłam pakiet 130 takich ogłoszeń - i dalej nie mam nad tym kontroli co i jak się pokazuje, ale widzę, że się pokazuję, bo je znajdujecieJa nie bardzo mam czas no i wprawy też żadnej ( to pierwsza akcja w której trochę się udzielam, na forum jestem od niedawna raczej pasywnie). Te rudaski to może i Ok ale - oczka wszystkie zaciśnięte i małol fotek
Ale rozumiem, że to jest po prostu duuuzy problem ( osobiście nie pomogę , dużo kilometrów nas dzieli) Ale
zjawka pisze:Obejrzałam zdjęcia ze strony 15/16 - i tak myślę, może ta fotka Fredzia wzrok przykuje ( bo mój się zatrzymał nie tylko z troską o te oczy) Nie ma tam wieku, ale chyba o wszystkich można pisać 4-5 latI jeszcze jedno - pisać w ogłoszeniu, że koty w wyniku choroby ich opiekunów są obecnie z problemami i wymagają doleczenia? No i jeszcze jedno - jak dla mnie to tytuł wątku jest..taki sobie, troszkę jakby obcesowy ( psycholog jestem z profesji
) Może jakoś bardziej wprost do ludzi - pomocy prosimy, bardzo pilne, coraz pilniejsze...przygarnięte, uratowane, teraz giną...
pinokio_ pisze:Kotek z tego zdjecia http://img577.imageshack.us/img577/5422/panorama1k.jpg, jest mlodziutki, ma 10 m-cy(+-). Znalazl sie w zdjeciach kotow Warszawiakow jakos omylkowo, przepraszam. On ma juz domek.
issey32, bardzo ladnie obrobilas te foty, dziekuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kota_brytyjka, Lifter, uga i 127 gości