mziel52 pisze:Tyle wiedzą, co i myTrzeba szukać na całym obszarze.
Wystawiaj codziennie coś dla kota przy śmietniku.
Wystawiam, tylko mi wyrzucają do śmietnika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Tyle wiedzą, co i myTrzeba szukać na całym obszarze.
Wystawiaj codziennie coś dla kota przy śmietniku.
ruda32 pisze:Chciałabym napisać na Wigilię Ogrynię zobaczysz i chciałabym,żeby tak było
Bardziej wiarygodne ,że jest bliżej Ciebie
Najważniejsze ,że żyje i nie jest jej źle
Chciałabym mieć moc i wiedzieć jak jasnowidz
Ja mam tylko przeczucia ...tylko
W znalezienie czarnego kotka ,którego szukałam tylko ja do końca wierzyłam,wszyscy inni odpuścili i znalazł się maluch
Ogrynia też znajdzie się ,wierzę w to
RudyiSrebrnyKot pisze:Ja jednak podziwiam Cię za wiarę. Nie, żebym uważała, że to "wróżenie z fusów", ale jest tyle różnych zmiennych w takich wizjach...
RudyiSrebrnyKot pisze:Szukając Ogryni mogłabyś próbować "widzieć" ją w jej ulubiony i bezpieczny sposób. Może nie myśleć o domu, o tym, że wreszcie byś ją zabrała, bo jej dom, może nie kojarzyć się dobrze (skoro jest dzikuską), ani tym bardziej snuć czarnych wizji i wątpić.
RudyiSrebrnyKot pisze:Jeszcze jest coś, co mi zawsze pomagało, gdy byłam "na krawędzi", (chociaż nie jestem osobą wierzącą w sensie religijnym) a mianowicie modlitwa. Desperacka i ostateczna. I ofiarowanie "Dobrej Pani" (bo jako dziecko tak "Ją" właśnie nazwałam) czegoś w zamian... Różne to były rzeczy, ale zawsze, działało...
RudyiSrebrnyKot pisze:I jest jeszcze taka metoda wizualizacji. Pomaga w znalezieniu partnera, ale może kota również. Jeśli będziesz chciała to napiszę, ale nie chcę zaśmiecać wątku i tak już mocno się rozpisałam.
dite pisze:Iwonami, nie odzywam się, ale czytam i zawsze przesyłam pozytywne myśli Tobie i wszystkim, którzy na miejscu pomagają w poszukiwaniach.
Anna61 pisze:dite pisze:Iwonami, nie odzywam się, ale czytam i zawsze przesyłam pozytywne myśli Tobie i wszystkim, którzy na miejscu pomagają w poszukiwaniach.
Tak jak ja.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 32 gości