KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 16:27 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Gochulec pisze:Radomskie Schronisko :wink:
Byłyśmy z Madzią zawieźć karmę i rzeczy, które dała Mama po Pajdzie, porobiłyśmy zdjęcia i mamy zamiar dać ogłoszenia :wink:

Tak się zaczyna, potem wkręcasz się już na dłużej :D
Bardzo się cieszę, że Malwisia będzie miała nowy domek. Zostaje więc tylko trójka futrzaków do "wypchnięcia" ? :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto gru 13, 2011 16:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

zapraszam na pierniczki :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=136940
Aha wczoraj zrobiłam Pani Basi kolejny przelew 300zł na prąd.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto gru 13, 2011 21:52 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Malwisia w domu, Pan ma 3 piękne dziury w czole po malwisinych pazurkach...................
Kocurek rezydent przywitał ją dość pozytywnie, oby nie było źle :)
No i jest sporą czarną Babą z półdługim włosiem. Co ta zima robi z Kotami :roll:

Reniferze, serdeczne dzięki za transport :)
No i przede wszystkim: Zoyabea, WIELKIE DZIĘKI :)

A teraz idę zanabyć pierniki :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro gru 14, 2011 10:39 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen201 pisze:Pan ma 3 piękne dziury w czole po malwisinych pazurkach...................

8O
Charakterna dziewczynka :)

Carmen201 pisze:Co ta zima robi z Kotami :roll:

Olu, jaka zima!? :ryk:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Śro gru 14, 2011 10:57 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

I krzyknęła "mój ci on!"? :mrgreen:
sory, taka głupawka mnie złapała :) :wink: i wyobraźnia się włączyła :)
Obrazek

Gochulec

Post » Śro gru 14, 2011 10:59 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Gochulec pisze:I krzyknęła "mój ci on!"? :mrgreen:
sory, taka głupawka mnie złapała :) :wink: i wyobraźnia się włączyła :)

:ryk: :ryk: :ryk:

Magis

Post » Czw gru 15, 2011 10:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Chrumcia po wizycie kontrolnej. Jest lepiej, uszka zarastają puszkiem, ale to ewidentnie jakaś alergia na pokarm - musimy tylko ustalić na co, bo nadal troszkę drapie te uszy :roll: Zatoki dodatkowo oczyszczone ale jest poprawa (żadnego stanu zapalnego) i teraz raz, dwa razy do roku. Uszy obejrzane i oczyszczone. Panna waży 4100 - mieści się w granicach normy, tzn w tej górnej granicy :mrgreen: "już ani grama więcej przy tej wielkości kota" :wink: Oczywiście była grzeczna choć mocno zestresowana - płacz, kupal stresowy, ale tylko w jedną stronę (w drodze powrotnej tylko dziamdzioliła), uszy czerwone i wystraszyła mnie jak zaczęła ziać - uspokoiła się troszkę w poczekalni. Jak wróciła to nawet Tośki nie ganiała i domagała się dodatkowego głasiania :mrgreen:
Obrazek

Gochulec

Post » Czw gru 15, 2011 22:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

potrzebuje na walt ze tak powiem konto do fundacji Karola, chcem wplacic kase z fantu, ktoy wylicytowalam na bazarku, a nie pamietam konta :oops: :oops: ktos na pw podrzuci?
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt gru 16, 2011 16:51 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

alma, chodzi o bazarek z piernikami? czy jakiś inny?

Magis

Post » Pt gru 16, 2011 18:08 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

inny. zlicytowalam tunel o ktorym marzylam zeby kupic dla karola, pieniadze z licytacji sa na wyznaczony cel przez kupujacego no i ja postanowilam je dac dla fundacji, ktora Karola mi wyadoptowala, a kurcze nie wiem, gdzie posialam umowe adopcyjna :oops: :oops:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt gru 16, 2011 18:31 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

jeżeli Karol jest od Pani Basi (sorry jest piątek zamotana jestem maksymalnie) to jest to fundacja http://www.niechcianeizapomniane.org/

Magis

[poprzednia][następna]