Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matyliano pisze:Mam pytanie - moja Amy non stop miauczy - tylko jak śpi i je jej nie słychać. Chce biegać po całym mieszkaniu, drapie w drzwi i od 4.30 miauczy wydobywając z siebie wszystkie dźwięki jakie zdoła. Codziennie jestem potwornie niewyspana, bo Amy śpi średnio 4,5 godziny od 12- 4.30 :/ Czy to może być przez wychodzenie zębów? Już nie mam pomysłu ... Może powinna dostać coś na uspokojenie?
anulka111 pisze:A jak Twoje buraski
U mnie draceny musze ewakuowac- zauwazylam ,ze jakos marnieja-Smakusia ma nowy sport przechopdzi kolo nich i wali łapka,by lisc sie zlamal i spadl-tak sobie wytmyslila,ze pokaze ,ze jesien jest i liscie powinny spadac- w poniedzialek draceny i 2 duze fikusy beniaminy wynosze do pracy-juz sa za duze ,by u mnie w domu je trzymac-Smakusia bedzie miala ozdoby choinkowe do zrzucania;)jaaana pisze:anulka111 pisze:A jak Twoje buraski
Starają się usilnie wykończyć palmę, już i tak nieco zmaltretowaną wcześniej
jaaana pisze:Matyliano pisze:Mam pytanie - moja Amy non stop miauczy - tylko jak śpi i je jej nie słychać. Chce biegać po całym mieszkaniu, drapie w drzwi i od 4.30 miauczy wydobywając z siebie wszystkie dźwięki jakie zdoła. Codziennie jestem potwornie niewyspana, bo Amy śpi średnio 4,5 godziny od 12- 4.30 :/ Czy to może być przez wychodzenie zębów? Już nie mam pomysłu ... Może powinna dostać coś na uspokojenie?
A może to rujka?
Matyliano pisze:jaaana pisze:Matyliano pisze:Mam pytanie - moja Amy non stop miauczy - tylko jak śpi i je jej nie słychać. Chce biegać po całym mieszkaniu, drapie w drzwi i od 4.30 miauczy wydobywając z siebie wszystkie dźwięki jakie zdoła. Codziennie jestem potwornie niewyspana, bo Amy śpi średnio 4,5 godziny od 12- 4.30 :/ Czy to może być przez wychodzenie zębów? Już nie mam pomysłu ... Może powinna dostać coś na uspokojenie?
A może to rujka?
Nie, jest wysterylizowana.
iwona66 pisze:Dla Wiesi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lilu to ta biała kiciusia co miała wracać ze stolicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, Google Adsense [Bot] i 789 gości