gertaaa pisze:..........A jak Grzebyk?
Właśnie - jak Grzebyk?
I czy ktoś ma jakieś zdjęcia Grzebyka? Bo na stronie AFN jest tylko jedno. To za mało do ogłoszeń.
Moderator: Estraven
gertaaa pisze:..........A jak Grzebyk?
mahob pisze:gertaaa pisze:..........A jak Grzebyk?
Właśnie - jak Grzebyk?
I czy ktoś ma jakieś zdjęcia Grzebyka? Bo na stronie AFN jest tylko jedno. To za mało do ogłoszeń.
_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.
mikela pisze:_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.
Aktualne jeszcze? Jeżeli tak, mogę wziąć. Proszę tylko o instrukcje co i jak.
Tweety pisze:mikela pisze:_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.
jeszcze kocurkowe allegro czeka w kolejce, to jakby Ci się nudziło
mikela pisze:Tweety pisze:mikela pisze:_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.
jeszcze kocurkowe allegro czeka w kolejce, to jakby Ci się nudziło
Może być Allegro, zależy co pilniejsze.
Niestety z więcej niż jednym portalem nie wyrobię na razie (studia, licencjat,praca i cholerawiecojeszcze)

Tweety pisze:kogo nie ma na fb to wkleję tutaj: dzisiaj na naszej kociarni miały warsztaty dzieciaki z 3 klasy podstawówki. Niańczyły koty, karmiły, sprzątały im, potem miały konkurs co kto zapamiętał z podawanych informacji, były nagrody, były też łzy, że nie każdemu udało się wykazać więc jest też konkurs domowy rysunkowy. Emocji było co nie miaraA dla naszych kociaków będzie zbiórka do puszek w klasie, zbieranie karmy itp. Kolejne klasy już się zapisały na zajęcia. Dobrze, że wislackikot, który odpowiada za te warsztaty, jest typem przedszkolanki więc nawiązuje z dzieciakami świetny kontakt:)

mahob pisze:Tweety pisze:kogo nie ma na fb to wkleję tutaj: dzisiaj na naszej kociarni miały warsztaty dzieciaki z 3 klasy podstawówki. Niańczyły koty, karmiły, sprzątały im, potem miały konkurs co kto zapamiętał z podawanych informacji, były nagrody, były też łzy, że nie każdemu udało się wykazać więc jest też konkurs domowy rysunkowy. Emocji było co nie miaraA dla naszych kociaków będzie zbiórka do puszek w klasie, zbieranie karmy itp. Kolejne klasy już się zapisały na zajęcia. Dobrze, że wislackikot, który odpowiada za te warsztaty, jest typem przedszkolanki więc nawiązuje z dzieciakami świetny kontakt:)
![]()
miszelina pisze:Mamercik jeszcze spał, jak byłam w kocińcu. Przykryłam go ręcznikiem, żeby było mu ciepło.
Gina marudzi w kubraku, ale chodzi po klatce. Donia smutna, chce na ręce. Grzebyk znowu wymiotował i miał rozwolnienie. Za to Zyta miziasta nad podziw.
W sobotę po południu wypuszczę Salomona, posiedzę z nimi i zobaczę, jak Katka się zachowa wobec seniora. Potem kolej na Filemona i Grzebyka, o ile kawaler do domu nie pójdzie.
Aha, dotarło 10 kg karmy sterilized RC!
Użytkownicy przeglądający ten dział: alcia, BobbyVog i 88 gości