K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 20:47 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

gertaaa pisze:..........A jak Grzebyk?

Właśnie - jak Grzebyk?

I czy ktoś ma jakieś zdjęcia Grzebyka? Bo na stronie AFN jest tylko jedno. To za mało do ogłoszeń.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro gru 14, 2011 21:16 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mahob pisze:
gertaaa pisze:..........A jak Grzebyk?

Właśnie - jak Grzebyk?

I czy ktoś ma jakieś zdjęcia Grzebyka? Bo na stronie AFN jest tylko jedno. To za mało do ogłoszeń.

Grzebyk lepiej. Pewnie coś zjadł, co mu zaszkodziło.
Ale fotki by się przydały.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro gru 14, 2011 21:49 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Gina właśnie się robi. Doktor dzwonił przed chwila do mnie, że gwoźdź nadal zostanie w łapie, bo jeszcze się za dobrze nie zlało. Natomiast za 2 dni mamy ją wypuścić z klatki, ma biegać i skakać aby to pracowało jak trzeba. Tutaj przyznaję, że ślepo wierzę dr Orłowi, że tak trzeba, bo dla mnie brzmi trochę kosmicznie ale ok.
Mamert został przeniesiony na jutro, bo z powodów naszych rodzinnych i odwożenia Milusi do domu trochę brakło czasu po południu.
Jutro na kociarni mają warsztaty dzieciaki z trzeciej klasy podstawówki, także kociaki zostaną wymiętoszone odpowiednio :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 14, 2011 21:58 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mamy kogoś z Łodzi aby zrobił wizytę przedadopcyjną? Mars miałby szansę pojechać

Tweety

Post » Śro gru 14, 2011 23:07 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.

Aktualne jeszcze? Jeżeli tak, mogę wziąć. Proszę tylko o instrukcje co i jak.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Śro gru 14, 2011 23:09 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mikela pisze:
_namida_ pisze:Ja poproszę, żeby ktoś przejął ogłoszenia na Morusku, bo jak robię Gumtree, to tamtego już nie ogarniam.

jeszcze kocurkowe allegro czeka w kolejce, to jakby Ci się nudziło :wink:

Tweety

Post » Śro gru 14, 2011 23:22 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:
mikela pisze:

Może być Allegro, zależy co pilniejsze.
Niestety z więcej niż jednym portalem nie wyrobię na razie (studia, licencjat,praca i cholerawiecojeszcze :wink: )
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw gru 15, 2011 8:28 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mikela pisze:
Tweety pisze:
mikela pisze:

Może być Allegro, zależy co pilniejsze.
Niestety z więcej niż jednym portalem nie wyrobię na razie (studia, licencjat,praca i cholerawiecojeszcze :wink: )

To raczej Allegro byloby pilniejsze :) :ok:

mahob

Post » Czw gru 15, 2011 13:52 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

kogo nie ma na fb to wkleję tutaj: dzisiaj na naszej kociarni miały warsztaty dzieciaki z 3 klasy podstawówki. Niańczyły koty, karmiły, sprzątały im, potem miały konkurs co kto zapamiętał z podawanych informacji, były nagrody, były też łzy, że nie każdemu udało się wykazać więc jest też konkurs domowy rysunkowy. Emocji było co nie miara :) A dla naszych kociaków będzie zbiórka do puszek w klasie, zbieranie karmy itp. Kolejne klasy już się zapisały na zajęcia. Dobrze, że wislackikot, który odpowiada za te warsztaty, jest typem przedszkolanki więc nawiązuje z dzieciakami świetny kontakt:)

Tweety

Post » Czw gru 15, 2011 13:54 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:kogo nie ma na fb to wkleję tutaj: dzisiaj na naszej kociarni miały warsztaty dzieciaki z 3 klasy podstawówki. Niańczyły koty, karmiły, sprzątały im, potem miały konkurs co kto zapamiętał z podawanych informacji, były nagrody, były też łzy, że nie każdemu udało się wykazać więc jest też konkurs domowy rysunkowy. Emocji było co nie miara :) A dla naszych kociaków będzie zbiórka do puszek w klasie, zbieranie karmy itp. Kolejne klasy już się zapisały na zajęcia. Dobrze, że wislackikot, który odpowiada za te warsztaty, jest typem przedszkolanki więc nawiązuje z dzieciakami świetny kontakt:)

:D :ok:

mahob

Post » Czw gru 15, 2011 15:02 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

mahob pisze:
Tweety pisze:kogo nie ma na fb to wkleję tutaj: dzisiaj na naszej kociarni miały warsztaty dzieciaki z 3 klasy podstawówki. Niańczyły koty, karmiły, sprzątały im, potem miały konkurs co kto zapamiętał z podawanych informacji, były nagrody, były też łzy, że nie każdemu udało się wykazać więc jest też konkurs domowy rysunkowy. Emocji było co nie miara :) A dla naszych kociaków będzie zbiórka do puszek w klasie, zbieranie karmy itp. Kolejne klasy już się zapisały na zajęcia. Dobrze, że wislackikot, który odpowiada za te warsztaty, jest typem przedszkolanki więc nawiązuje z dzieciakami świetny kontakt:)

:D :ok:

Pomysł bomba!
Obrazek

miszelina

Post » Czw gru 15, 2011 19:11 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Zainteresowanych gadżetami W11 i Detektywów ( kubki, parasol, długopisy, breloczki) zapraszam na bazarek.
W sam raz na drobne upominki :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=137030&p=8330644#p8330644

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 15, 2011 21:00 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Funky i Figo idą do domu, najpewniej przed Świętami :)

Tweety

Post » Czw gru 15, 2011 21:04 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Mamercik jeszcze spał, jak byłam w kocińcu. Przykryłam go ręcznikiem, żeby było mu ciepło.
Gina marudzi w kubraku, ale chodzi po klatce. Donia smutna, chce na ręce. Grzebyk znowu wymiotował i miał rozwolnienie. Za to Zyta miziasta nad podziw.

W sobotę po południu wypuszczę Salomona, posiedzę z nimi i zobaczę, jak Katka się zachowa wobec seniora. Potem kolej na Filemona i Grzebyka, o ile kawaler do domu nie pójdzie.

Aha, dotarło 10 kg karmy sterilized RC!
Obrazek

miszelina

Post » Czw gru 15, 2011 21:54 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

miszelina pisze:Mamercik jeszcze spał, jak byłam w kocińcu. Przykryłam go ręcznikiem, żeby było mu ciepło.
Gina marudzi w kubraku, ale chodzi po klatce. Donia smutna, chce na ręce. Grzebyk znowu wymiotował i miał rozwolnienie. Za to Zyta miziasta nad podziw.

W sobotę po południu wypuszczę Salomona, posiedzę z nimi i zobaczę, jak Katka się zachowa wobec seniora. Potem kolej na Filemona i Grzebyka, o ile kawaler do domu nie pójdzie.

Aha, dotarło 10 kg karmy sterilized RC!

to jeden pan kupił u dr Dudy dla naszych ogonków

Tweety

[poprzednia][następna]