PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 12:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:No u nie dziś dzień zaczął się niefajnie i atmosfera jest napięta, jak baranie jaja...
Mam dość. Ale musze wytrzymać. Niech mnie ktoś przytuuuuli :( Choc to i tak nic nie da.

Przytulam mocno Vill, a dzień już z górki przecież ;) :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw gru 15, 2011 16:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

To ja do mniejszości należę - kurna no :twisted: - lubię swoją pracę, mam fajną szefową, współpracowników różnych - jak w życiu - jednych lubię, drugich niekoniecznie. Płacą nie za wiele, ale przeżyć się da :roll: Papierologii za dużo, ale no cóż -coś musi być be :wink: I co ważne - daje stabilizację a ile radości :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 15, 2011 18:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

ja też lubiłam... do momentu, aż zwolnił się kumpel, a potem drugi... i całą ich robotę dołożyli mnie... a potem jeszcze kilka innych poważniejszych obowiązków... i w pewnym momencie okazało się, że mimo niemal codziennych nadgodzin zaległości narastają, wszyscy mają pretensje, i jest jak jest...
a jak np pan prezes wpadł na pomysł, żeby 6-7 dnia miesiąca zmienić system motywacyjny dla pracowników oddziałów (pracuję w centrali sporej instytucji...), i to na ich niekorzyść... pracownicy dostali nowy regulamin 8, a ja musiałam wprowadzić te zmiany w systemie i odbierać telefony.... i nie mogłam powiedzieć, że też wiem, że pan prezes jest *** jaki jest, i że uważa, że to jego zabawki, jego piaskownica i może w niej wszystko...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 15, 2011 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No i ja swoją byłą robotę też lubiłam, do czasu. Jak szefowi kasa odpaliła na mózg i zaczął wydzierać się na dzień dobry, traktować ludzi jak szmaty, dopieprzył mi tyle obowiązków, że teraz cztery osoby to robią, a na koniec pojechał mi czymś, za co powinnam faceta za mobbing pozwać właściwie (i nad tym się zastanawiałam poważnie) to wolałam rzucić tym w cholerę, nawet bez perspektyw innej pracy. That's life, teraz odżywam :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw gru 15, 2011 21:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja wam powiem, że najgorzej jak właścicielami firmy jest małżeństwo...On pełen inicjatywy, zapału, kontaktowy z dużym poczuciem humoru - ona humorzasta,wyniosła,zazdrosna o każde jego spotkanie (bez niej) z pracownikami i z zachowania i wyglądu jakby starsza o 15 lat. Poniedziałki czasem bywały takie, że wchodziła do pokoju kadrowej i...kopała w szafkę z aktami kilka razy - potem otwierała drzwiczki i które się wysunęły z rządka - ten out :? . Ja przechlapałam sobie u niej tym, że miałam identycznie na imię i kiedy obchodziłyśmy imienini (postanowiła abyśmy w firmie po pracy zrobiły to wspólnie) to do mnie najpierw podchodzili współpracownicy i pierwszej składali mi życzenia ...jej jako drugiej :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw gru 15, 2011 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:Nakarmione :ok: Raniutko :ok:

Vill przytulam 8) Powiedz sobie"...w dupie to mam,w dupie to mam...." :ryk: :ryk:

ooo kotko doroty czyzbysmy znaly te sama piosenke?

Dla tych co nie wiedza o co chodzi: wsluchajcie sie w tekst - szczegolnie refrenu ;):

http://www.youtube.com/watch?v=ZyDTA464Mdw
Zespol Micromusic, tytul utworu: Niemlosc 2 ;)

Po dzisiejszym dniu mam dobry nastroj bo fajne mam dziewczyny w pracy i lubie ja jednakowoz mam dosc niekompetencji, braku profesjonalizmu i chaosu w wykonaniu szefow. Nie mowiac o olewaniu sobie komunikatow od pracownikow i nie udzielaniu informacji. No ale jak ktos zaklada firme majac 18 lat.... to sorry czego sie spodziewac? :roll:
Takie zycie, najwazniejsze ze jutro bedzie nowy dzien i bede mogla go przeyzc pieknie i radosnie. A wieczorem robimy impreze sasiedzka-integracyjna, my, sasiedzi kolo nas spod 6 i moja ulubiona Adula, bardziej siostra niz sasiadka z mezem. CI spod 6 przyniosa wino domowej roboty, ja zrobie ptasie mleczko :)

No i z tym optymistycznym akcentem klade sie spac.
Dobrej nocy :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 15, 2011 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:

Vill przytulam 8) Powiedz sobie"...w dupie to mam,w dupie to mam...." :ryk: :ryk:

Dla tych co nie wiedza o co chodzi: wsluchajcie sie w tekst - szczegolnie refrenu ;):

Zespol Micromusic, tytul utworu: Niemlosc 2
przecież wrzuciłam to kilka postów wcześniej... :crying: <foch>

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt gru 16, 2011 6:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:
solangelica pisze:

Zespol Micromusic, tytul utworu: Niemlosc 2
przecież wrzuciłam to kilka postów wcześniej... :crying: <foch>

yyyyy o cieniu...
a mnie sie otworzyla strona z komunikatem "page cos tam error" :roll: jak klikalam na link od Ciebie (pewnie ten &&(&(*&* laptop znowu mnie robi w bambuko :evil: )
no to sie zdublowalo :mrgreen: co mnie cieszy z drugiej strony bo to znaczy ze wiekszosc osob to zna i lubi :P moja mama to ma ustawione jako dzwonek na komorce, przez cale wakacje to byl u nas w domu hit ;)

Sprzatawszy rano kuwete z przedpokoju miedzy kocim urobkiem znalazlam co nastepuje:
- dwa pety papierosowe 8O
- kawalek folii oderwany skads :?
- kartke z moimi notatkami do artykulu 8O
- zuzyty bilet KZK GOP, oraz...
-.... WIDELEC :roll: :twisted: 8O :mrgreen: :ryk:

Pytanie, ktore mnie nurtuje, brzmi: WTF?! 8O :lol:

solangelica

Post » Pt gru 16, 2011 7:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Mam nadzieję,że widelec jest efektem chorobliwego zbieractwa i nie przeszedł przez przewód pokarmowy kota :roll:A jeśli chodzi o artykuł,to wiesz,powinnaś być zadowolona; widocznie dobry był... :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt gru 16, 2011 7:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

pomponmama pisze:Mam nadzieję,że widelec jest efektem chorobliwego zbieractwa i nie przeszedł przez przewód pokarmowy kota :roll:A jeśli chodzi o artykuł,to wiesz,powinnaś być zadowolona; widocznie dobry był... :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No wlasnie podejrzewam ktores o kleptomanie... widelec byl prosty, czysty i nie nosil oznak nadgryzienia badz nadpsucia kwasem zoladkowym ;)

solangelica

Post » Pt gru 16, 2011 8:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Erin pisze:Przepraszam, że tutaj, ale inaczej się nie udało:

Proszę AYO o informację, kiedy pójdzie przelew za książkę.

Erin - nie ukrywam się, byłam bez dostępu do łącza i w koszmarnym jakimś kołowrocie :roll:
Przelew poszedł, bez obaw :)

No normalnie koszmar jakiś dziewczyny 8O :x 8O :x

Behemot waletując ze mną u Matuli nalał pierwszego dnia ze stresu w łóżko, bo pewnie bidok myślał, że go porzuciłam :?
Panią Starszą bije bez względu na gatunek smakołyków, które mu podtyka pod paszczę :?
Syczy jak ją spotka w korytarzu i na zakończenie jeszcze ją chlasnął 8O
Ja spać tam nie mogę bo za twarde łóżko i nie moge palić :evil: :evil: :evil:

Brak odpowiedzialnego faceta w rodzinie oraz samochodu w sytuacji kompletnej rozpierduchy w chałupie oraz konieczności dokupowania różnych pierdół przyprawia mnie o globusa od poniedziałku :evil: :evil: :evil:

Do tego należy dodać oddelegowanie do likwidacji kolejnego biura na mieście, czyli brak kontaktu ze światem :x :x :x

Niech mnie ktoś dobije :!: :x :x :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 16, 2011 9:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

OK, dziękuję za info.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 16, 2011 10:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

viewtopic.php?f=21&t=137046&start=0
Podpiszcie, to jakiś koszmar :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 16, 2011 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty