DTu OlaLola. Wesołych Świąt. :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro gru 14, 2011 22:11 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Zapytam i zaproponuje im zrobienie testów, to se Bambo długo był w nowym domu...

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro gru 14, 2011 22:13 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

sisay pisze::roll: mój synek tez ostatnio ma duszący kaszel i katar. Starszy syn podobnie.
Taka pora roku, może niech państwo najpierw zrobią testy???

dokladnie,tym bardziej,że mamy sucho,powietrze zakopcone,więc przyczyną kaszlu wcale nie musi byc alergia na kota :( ale mam przeczucie,że juz się kotkiem nacieszyli :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro gru 14, 2011 22:24 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Ja też... :roll:

OlaLola

Post » Śro gru 14, 2011 23:05 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

a ja bym nie namawiała, skoro tak od razu zdecydowali, to znaczy, że nie ma o co walczyć... widać Lekarka jest największym autorytetem... nawet nie zapytali o jakieś inne rozwiązania... nie poszukali info w necie... minęło 12 dni... heh... i świnka biedna... jakby co, to niech szukają dla niej domku na forum świnkowym... :?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro gru 14, 2011 23:09 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Ale czasem ludzie nie wiedzą, że może być jakas opcja, warto podpowiedzieć... ale oczywiscie, jak nie beda chcieli nawet próbowac to nie ma co - trzeba zabierać kota :!:

To mamy 45 kotów do adopcji :?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw gru 15, 2011 7:48 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Absolutnie nie będę na nic naciskać, zapytać owszem ale nie naciskać. Dla dobra kota chce żeby wrócił, zwłaszcza, że teraz świąteczny okres, wole sama mu szukać domu. Pani odpisała na moje pytanie o testy:

dziecko jest za małe na testy, ale lekarz powiedział ze ciągły kaszel, katar i kichanie prawdopodobnie jest powodem kota w domu no i świnki u teściowej :(
Nie bardzo wiem co zrobić, oddam Pani kota i zobaczę czy objawy miną, bo dziecko dostaje już rożne leki i nic.
Zapytam babcie o której by przyszła popilnować dziecko i dziś będziemy, dam jeszcze znać.

Bambo przyjedzie o 15, o tej godzinie po Albina chciałam iść. Autobus mamy o 17 ale nie będę kota po ciemku szukać. Trudno pójdę wcześniej po Albisia...

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 16:16 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Bambo już z nami, płacze za swoim Państwem... Szkoda mi go strasznie, myślę, ze ta alergia to jedna wielka ściema. Po prostu znudził się i tyle...

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 16:35 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

OlaLola pisze:Bambo już z nami, płacze za swoim Państwem... Szkoda mi go strasznie, myślę, ze ta alergia to jedna wielka ściema. Po prostu znudził się i tyle...

a w jakim wieku dziecko bylo?

kotx2

Post » Czw gru 15, 2011 21:06 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

OlaLola pisze:Bambo już z nami, płacze za swoim Państwem... Szkoda mi go strasznie, myślę, ze ta alergia to jedna wielka ściema. Po prostu znudził się i tyle...

Ale z tego opisu wynika, że oni kota nie oddają na zawsze chyba?... Chociaż...
Bez sensu :((...

Biedny kot.

Mój alergik (już 16-o letni), jakoś wychował się z psem. Z wiekiem objawy malały, gdy pojawiły się koty wróciły, ale wtedy twierdziliśmy wszyscy sami przed sobą, że to NIE MOŻE! być kot, bo przecież syberyjskie nie uczulają (co oczywiście nie jest prawdą, ale wtedy tego nie wiedziałam) i jakoś chyba siłą sugestii zwalczyliśmy ten katar i powracające zapalenia oskrzeli. A teraz młody już właściwie ma tylko zwykłe objawy wiosenne gdy kwitną leszczyny i olchy... ;).

Kciuki, żeby Bambo miał dobry i kochający dom już na zawsze!!!
:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw gru 15, 2011 21:43 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

kotx2 pisze:a w jakim wieku dziecko bylo?

Bambuś nadal chodzi i płacze, szuka swoich Państwa. Na inne koty syczy i bije... do tego ma biegunkę... :roll:

OlaLola

Post » Pt gru 16, 2011 15:59 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Basia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Pt gru 16, 2011 15:59 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

:kotek: :1luvu:

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 21:49 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

Poznajecie?

Obrazek
Obrazek

OlaLola

Post » Pt gru 16, 2011 22:54 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

No nie 8O czyżîby to był Ten Kotek, Którego Imienia Nigdy Nie Mogę Zapamiętać??? :roll: :lol:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt gru 16, 2011 23:00 Re: DTu OlaLola koty czekają na domki. Bambo wraca z adopcji

OlaLola pisze:Poznajecie?

Obrazek
Obrazek

yyy Lucek :?:

kotx2

[poprzednia][następna]