PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2011 22:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:
villemo5 pisze:No tak Sol, ale przecież dopiero zaczynasz... Może nie warto się tak zniechęcać na samiutkim starcie??
Przecież kiedyś musi się w końcu ułożyć, ale daj losowi szansę ;)
Kciuki za Twoje nerwy :ok:

Ja sie nie zniechecam, ja jestem w szoku ze tak mozna prowadzic firme 8O
co ja sie bede przejmowac, pracuje od do i mam reszte gdzies.
Kciuki za nerwy to sie przydadza ;)

dobranoc siostry

I to jest właściwe podejście :ok:
U mnie póki co jest ok, od razu widać różnicę między dużą firmą, a folwarkiem biznesmena ze słomą w kaloszach. Inne podejście do pracownika, nie ma genialnych inaczej pomysłów i debilnego szukania oszczędności gdzie się da, ale głownie gdzie się nie da.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw gru 15, 2011 0:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja Was powq...m troszki :twisted:

U mnie w robocie daja dodatkowe pieniążki na świeta ,pierwsza rata ma być już w poniedzialek :twisted: a druga po nowym roku :twisted:

A normy w robocie to już od 3 tygodni wyrabiamy takie że,na taczke nie ma kiedy załadować i tak będzie jeszcze do połowy stycznia :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw gru 15, 2011 4:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A ja mam nieustająco cudowną pracę, choć zapierniczam jak dzik, bo koniec roku i się nawarstwiło kilka rzeczy pilnych do zrobienia. Premie świąteczne też płacą, ale ja nie dostanę, bo za krótko pracuję - o parę dni... :roll: no, ale regulamin jest jasny ; w przyszłym roku będzie premia :D Mimo to jestem zadowolona jak prosię w deszcz, bo
1. Mam pracę i mam z czego żyć :mrgreen:
2. Lubię to co robię - daje mi to dużo satysfakcji
3. Doskonale się czuję w zespole - mamy niesamowitą ekipę
4. Mamy takiego szefa, że nic, tylko go na rękach nosić; zawsze po naszej stronie, wymagający, ale wie co się da zrobić, a czego nie, szanuje nas i traktuje jak ludzi równych sobie, a nie jak wyrobników, jest wobec nas sprawiedliwy i zawsze ma czas żeby pomóc jeśli potrzebujemy, jest kompetentny, wie czego chce, zna się na robocie i nie wymyśla idiotyzmów :1luvu: Pierwszy raz mam takiego szefa :ok: Życzę tego wszystkim, bo zaraz po zdrowiu, praca jest kolejną ważną rzeczą w naszym życiu, na którą nie mamy zbyt wielkiego wpływu :?

I tym optymistycznym akcentem.... biorę się do roboty :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 15, 2011 9:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Byli wczoraj ludzie z administracji, najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić cały pion kanalizacyjny, co wiąże się dla nas z rozkuciem całej łazienki itd...
jestem zmęczona, niewyspana, i ogólnie mam wszystkiego dość...

ale kumpel w pracy podrzucił mi kawałek na dzisiejszy dzień (mamy czasem w dziale "hity dnia", wczoraj była kolęda skoku wołomin, a motto dnia dzisiejszego......)
http://vimeo.com/15748841
:mrgreen:
(zwłaszcza refren)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 15, 2011 9:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Kobitki nie narzekajcie :roll: Mam w perspektywie kilka wspaniałych inaczej miesięcy. Do końca lutego nie mam szans nawet na jeden dzień wolny. Tylko szpital zwolniłby mnie z pracy, pracowałam już mocno chora w tym czasie. Pracuję codziennie po 10-12 godzin, dodatkowo w prawie każdą sobotę, czasem jeszcze pracę zabieram do domu... Jakaśtam premia za to będzie, ale na pewno nie satysfakcjonująca. Nie, nie mam wrednego szefa - taka praca po prostu. Pewnie Wy też lubicie szybko mieć swoje PIT-y 11, a ktoś je zrobić musi :twisted: Nigdy nie miałam wolnego w okolicy świąt, jedynie w Wigilię do pracy jedzie tyko szef. Później będzie odrobinę luźniej, ale tylko odrobinę bo do końca kwietnia lecimy z zeznaniami rocznymi :twisted: Urlop dłuższy niż jeden dzień dostanę najwcześniej w maju, a może i w czerwcu, bo w maju trzeba odrobić zaległosci z początku roku... :roll: Kiedyś pracowaliśmy w Poniedziałek Wielkanocny (krócej i bez przymusu, ale wszyscy wiedzieli, że trzeba). To wszystko w nerwowej atmosferze, bo wszyscy chcą mieć wszystko na wczoraj, a my nie jesteśmy w stanie wszystkiego tak szybko i dobrze zrobić. I co? Nie narzekam, to po prostu fakty i pracując w tym zawodzie muszę się z nimi liczyć. Takie uroki pracy terminowej...
Trzymajcie się! Miłego dnia!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw gru 15, 2011 9:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:Byli wczoraj ludzie z administracji, najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić cały pion kanalizacyjny, co wiąże się dla nas z rozkuciem całej łazienki itd...

ale kumpel w pracy podrzucił mi kawałek na dzisiejszy dzień (mamy czasem w dziale "hity dnia", wczoraj była kolęda skoku wołomin, a motto dnia dzisiejszego......)
(zwłaszcza refren)

Fajne :D

A ja mam to http://w833.wrzuta.pl/audio/8mq0HMYu8yG ... ta_-_szare (wkręciło mi się, ubiję kumpla za to :lol: )
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw gru 15, 2011 10:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

AniHili pisze:
charm pisze:Byli wczoraj ludzie z administracji, najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić cały pion kanalizacyjny, co wiąże się dla nas z rozkuciem całej łazienki itd...

(zwłaszcza refren)

A ja mam to http://w833.wrzuta.pl/audio/8mq0HMYu8yG ... ta_-_szare (wkręciło mi się, ubiję kumpla za to :lol: )

posłucham jak wrócę do domu - w pracy głośników poza telefonem niet :(

charm

Post » Czw gru 15, 2011 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

charm pisze:
AniHili pisze:

(zwłaszcza refren)

posłucham jak wrócę do domu - w pracy głośników poza telefonem niet :(

Ja kupiłam słuchawki i podpinam sobie do kompa :D Ale to przez ten fitness nieopodal :twisted:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw gru 15, 2011 10:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

AniHili pisze:Ja kupiłam słuchawki i podpinam sobie do kompa :D Ale to przez ten fitness nieopodal :twisted:

ja czasem też, ale moje słuchawki pojechały z tżtem na delegację - swoich zapomniał, więc mu pożyczyłam.... :roll:
będę musiała poczekać do wieczora ;)

charm

Post » Czw gru 15, 2011 11:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No u nie dziś dzień zaczął się niefajnie i atmosfera jest napięta, jak baranie jaja...
Mam dość. Ale musze wytrzymać. Niech mnie ktoś przytuuuuli :( Choc to i tak nic nie da.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw gru 15, 2011 11:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:No u nie dziś dzień zaczął się niefajnie i atmosfera jest napięta, jak baranie jaja...
Mam dość. Ale musze wytrzymać. Niech mnie ktoś przytuuuuli :( Choc to i tak nic nie da.

Etam. :) Już 12 .
A ja ŚMIERTELNIE uraziłam panią,która chciała łaskawie zaadoptowac od nas kociaka ..bo jej napisałam,że dla niego lepszy domek z innym kotem...No się obraziła bidulka, bo przecież nam POWINNO ZALEŻEĆ a nie jeszcze wydziwiać...eh (głupi babsztyl i już ..A naprawdę byłam miła i kultularna...niestety :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw gru 15, 2011 11:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

AAA czy psiunki na Tablicy.pl nakarmione ?
Dalej dalej karmimy i się nie obijamy :mrgreen: :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw gru 15, 2011 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:No u nie dziś dzień zaczął się niefajnie i atmosfera jest napięta, jak baranie jaja...

Wirtualnie przytulam... :piwa:

tutaj atmosfera rewelacyjna, jak zapewne we wszystkich instytucjach, które działające m.in. w oparciu o ustawę o kredycie konsumenckim - ustawa wchodzi w życie w niedziele, więc ostatnie dni to *&#&*@^ V@

charm

Post » Czw gru 15, 2011 12:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Nakarmione :ok: Raniutko :ok:

Vill przytulam 8) Powiedz sobie"...w dupie to mam,w dupie to mam...." :ryk: :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw gru 15, 2011 12:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:Nakarmione :ok: Raniutko :ok:

Vill przytulam 8) Powiedz sobie"...w dupie to mam,w dupie to mam...." :ryk: :ryk:

noo, dobra robota :ok:
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]