DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 10:22 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Smartinkowo witamy i co słychać pytamy? :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 14, 2011 10:28 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:Doberek :1luvu:

S&Z - jak qpa? Była? I jak koty? Bardzo rozrabiają? :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Z innych wieści:
*Gdyniaczki bardzo ładnie jedza tabletki-oczka już ładne ,oswajanie 'w toku" :mrgreen:
*Pasztecik dostał ropnia na grzbiecie od któregoś zastrzyku i teraz chodzi w opatrunku i w kaftaniku :ryk:
*Fidze odrasta już zagrzybione nadwozie :ok:
*Rysia miziana buuuczy jak najęta, Krówka też pozwala się miziać
* "Reszta znudzona dobrobytem " - cytat :mrgreen

Aaaaa wypraszamy sobie - to Gdańszczanie, dumni zresztą, z samego serca miasta, ponad tysiącletniego miasta :mrgreen: Phiiiii a nie tam niecałe 100 nawet :lol:

Zastanawiałam się czy wcześniej naprostować sprawę Iwonie w jakimś poście , ale nie chciałam jej rozczarować, albo coś :mrgreen:

Chciałam pytać , bo wiem że I. nieskomupteryzowana jeszcze więc postanowiłam nie spamować póki co i grzecznie czekać na info z pierwsze ręki :lol:

Czy Iwonowy TŻ ma nadal etatowe zajęcie z nimi 8) ?

Trzymam :ok: za Pasztecika, podczytałam , że chłopakowi ma się poszczęścić :ok:

Pozdrawiamy ze słonecznego GDAŃSKA :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Śro gru 14, 2011 12:10 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Dzień dobry,
u nas spoko, Zuzka albo już ma rójkę, albo się bardzo mocno do niej przygotowuje, bo albo się ociera i wypina jak kot z filmów instruktarzowych o rui, albo zaszywa się w swoim kąciku pod kaloryferem na kocyku, który sobie zaznaczyla i śpi. Coś tam czasem cicho miałknie żałośnie, łypnie oczkiem, umyje się i tak w koło od wczoraj.
Koopy były, tak że spoko :) :ok: :ok:
:ryk: Za to Simbek nie wie, że on nie może i stara się Zuzi "ulżyć w cierpieniach", za co dostaje po głowie i wtedy, owszem są koncerciki! :) :ryk: :ryk: Ale jak się podzieli koty na naszą dwójkę, i Simbek się zajmie innymi sprawami, to daje tej bidzie spokój.
Nie widzę nic, co miało by mnie zaniepokoić :)
:1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

S&Z

Od: Pon gru 12, 2011 13:32

Post » Śro gru 14, 2011 19:45 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Ja tez tylko na moment. Pisze z samochodu bo wyjatkowo na miejscu pasazera! Jutro jade do do Pini z drapaczkiem wiec mysle, ze nie bedzie wiecej drapac lozka :)

Przekupilam troche wczoraj S&Z kielbaskami. Super kicie :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro gru 14, 2011 23:15 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

S&Z pisze:Nie widzę nic, co miało by mnie zaniepokoić :)

:ok: :ok: :ok:

Posłuchajcie, czy wiadomo coś jak z innymi najnowszymi adopcjami? Bardzo jestem ciekaw co u reszty kotów i czy szykują się jakieś kolejne adopcje. Trzymam kciuki i podbijam ogłoszenia ;)

Adam
aburacze

Post » Śro gru 14, 2011 23:29 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Jeszcze jedno: karmicie psy na Tablicy? :mrgreen: Jeszcze tylko kilka dni, podobno w zeszłym roku udało się nakarmić wszystkie, a widzę że są takie które mają dopiero 50%. Więc namawiam do codziennego klikania i karmienia. Do północy jeszcze 30 minut, więc można raz, a potem po północy drugi raz!

http://tablica.pl/nakarm-psa/

Adam
aburacze

Post » Śro gru 14, 2011 23:46 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

aburacze pisze:Jeszcze jedno: karmicie psy na Tablicy? :mrgreen: Jeszcze tylko kilka dni, podobno w zeszłym roku udało się nakarmić wszystkie, a widzę że są takie które mają dopiero 50%. Więc namawiam do codziennego klikania i karmienia. Do północy jeszcze 30 minut, więc można raz, a potem po północy drugi raz!

Adam

Nie mogę się w tym połapać - kilkając w ten link wyświetlają mi się tylko dwie strony z psami ze schronu w Gdyni i Bydgoszczy - i skąd wiadomo że jest 50% i co to oznacza?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 14, 2011 23:47 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

aburacze pisze:
S&Z pisze:Nie widzę nic, co miało by mnie zaniepokoić :)

:ok: :ok: :ok:

Posłuchajcie, czy wiadomo coś jak z innymi najnowszymi adopcjami? Bardzo jestem ciekaw co u reszty kotów i czy szykują się jakieś kolejne adopcje. Trzymam kciuki i podbijam ogłoszenia ;)

Adam

Ja nic nie wiem. Oprócz tych kotów ktore już mają ogłoszenia. Chyba Śnieżka jest też do adopcji, ale nie jestem pewna ani też nic kompletnie nie umiem na jej temat powiedzieć.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro gru 14, 2011 23:51 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:Nie mogę się w tym połapać - kilkając w ten link wyświetlają mi się tylko dwie strony z psami ze schronu w Gdyni i Bydgoszczy - i skąd wiadomo że jest 50% i co to oznacza?

To może kliknij tu:
http://tablica.pl/nakarm-psa/ranking/

Po lewej stronie są najbardziej nakarmione psy, po prawej najmniej. Wybierz takiego który Ci odpowiada i wtedy pojawi się jego ogłoszenie i na górze jest niebieski przycisk w który trzeba kliknąć. Jak klikniesz to się dowiesz w ilu % jest już nakarmiony. Po północy te % się ukrywają i znów można klikać.

A na samym dole rankingu są już psy nakarmione: około 30 z 80 które zostały zgłoszone.

W akcji biorą psy tylko z Gdyni, Bydgoszczy i chyba Torunia (ale nie dam głowy), nie z całej Polski.

Adam
aburacze

Post » Śro gru 14, 2011 23:52 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:
aburacze pisze:Jeszcze jedno: karmicie psy na Tablicy? :mrgreen: Jeszcze tylko kilka dni, podobno w zeszłym roku udało się nakarmić wszystkie, a widzę że są takie które mają dopiero 50%. Więc namawiam do codziennego klikania i karmienia. Do północy jeszcze 30 minut, więc można raz, a potem po północy drugi raz!

Adam

Nie mogę się w tym połapać - kilkając w ten link wyświetlają mi się tylko dwie strony z psami ze schronu w Gdyni i Bydgoszczy - i skąd wiadomo że jest 50% i co to oznacza?

Kliknij w wybierz psa, wybierz i nakarm na górze strony :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro gru 14, 2011 23:55 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

aburacze pisze:
To może kliknij tu:
http://tablica.pl/nakarm-psa/ranking/

O, to już lepiej - przynajmniej mogę nakarmić najbardziej głodne czyliz robić to co lubię najbardziej bez patrzenia w te biedne pyski.

Marzenia11

Post » Śro gru 14, 2011 23:58 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:O, to już lepiej - przynajmniej mogę nakarmić najbardziej głodne czyliz robić to co lubię najbardziej bez patrzenia w te biedne pyski.

Ja też klikam w te najmniej "nakarmione". Do północy 3 minuty, kto nie klikał dziś niech kliknie, potem po północy też :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Czw gru 15, 2011 7:44 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Witajcie!
Ja bardzo proszę o klikanie na Gamgee'ego: http://tablica.pl/oferta/gamgee-ze-schr ... DxEet.html

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 15, 2011 10:04 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Wątek podczytuję i kibicuję po cichu. Jestem pełna uznania !!!
A teraz się odzywam, bo chcę rozgłosić taką sprawę - jak w banerku - tam coś słabo idzie z pomocą, a tragedia wisi na włosku :cry: Może ktoś da DT któremuś z tych kotów, wiele jest bardzo ładnych... Mogłabym wspomóc finansowo...
Proszęęeę :1luvu:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

[poprzednia][następna]