Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Doberek![]()
S&Z - jak qpa? Była? I jak koty? Bardzo rozrabiają?![]()
![]()
![]()
![]()
Z innych wieści:
*Gdyniaczki bardzo ładnie jedza tabletki-oczka już ładne ,oswajanie 'w toku"![]()
*Pasztecik dostał ropnia na grzbiecie od któregoś zastrzyku i teraz chodzi w opatrunku i w kaftaniku![]()
*Fidze odrasta już zagrzybione nadwozie![]()
*Rysia miziana buuuczy jak najęta, Krówka też pozwala się miziać
* "Reszta znudzona dobrobytem " - cytat :mrgreen
za Pasztecika, podczytałam , że chłopakowi ma się poszczęścić
Za to Simbek nie wie, że on nie może i stara się Zuzi "ulżyć w cierpieniach", za co dostaje po głowie i wtedy, owszem są koncerciki!
Ale jak się podzieli koty na naszą dwójkę, i Simbek się zajmie innymi sprawami, to daje tej bidzie spokój.

S&Z pisze:Nie widzę nic, co miało by mnie zaniepokoić![]()
aburacze pisze:Jeszcze jedno: karmicie psy na Tablicy?Jeszcze tylko kilka dni, podobno w zeszłym roku udało się nakarmić wszystkie, a widzę że są takie które mają dopiero 50%. Więc namawiam do codziennego klikania i karmienia. Do północy jeszcze 30 minut, więc można raz, a potem po północy drugi raz!
http://tablica.pl/nakarm-psa/
Adam
aburacze pisze:S&Z pisze:Nie widzę nic, co miało by mnie zaniepokoić![]()
![]()
![]()
![]()
Posłuchajcie, czy wiadomo coś jak z innymi najnowszymi adopcjami? Bardzo jestem ciekaw co u reszty kotów i czy szykują się jakieś kolejne adopcje. Trzymam kciuki i podbijam ogłoszenia
Adam
Marzenia11 pisze:Nie mogę się w tym połapać - kilkając w ten link wyświetlają mi się tylko dwie strony z psami ze schronu w Gdyni i Bydgoszczy - i skąd wiadomo że jest 50% i co to oznacza?
Marzenia11 pisze:aburacze pisze:Jeszcze jedno: karmicie psy na Tablicy?Jeszcze tylko kilka dni, podobno w zeszłym roku udało się nakarmić wszystkie, a widzę że są takie które mają dopiero 50%. Więc namawiam do codziennego klikania i karmienia. Do północy jeszcze 30 minut, więc można raz, a potem po północy drugi raz!
http://tablica.pl/nakarm-psa/
Adam
Nie mogę się w tym połapać - kilkając w ten link wyświetlają mi się tylko dwie strony z psami ze schronu w Gdyni i Bydgoszczy - i skąd wiadomo że jest 50% i co to oznacza?
Marzenia11 pisze:O, to już lepiej - przynajmniej mogę nakarmić najbardziej głodne czyliz robić to co lubię najbardziej bez patrzenia w te biedne pyski.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 51 gości