lidka02 pisze:Adam dzięki za chęć w ogłoszeniach ale teraz nie wiem który kot jest zdrowy a który nie więc nie da rady ....
Ja nie mówię że koniecznie w tym momencie, ale w ogóle, jak już będziesz wiedziała które koty chcesz ogłaszać to im też zaczniemy robić kampanię jak Łukaszkowi.
lidka02 pisze:Co do Fundacji to jest tylko Kocia Dolina ale oni sa do niczego i nie pomogli nigdy w niczym , za bardzo im na kotach nie zalezy
Smutne...

lidka02 pisze:Rozmawiałam z wet. powiedział że jak będe chciała przyjść mam dać mu znać wcześniej zamówi testy i szczepionki bo tylu nie ma
Czyli główny problem to w tym momencie koszty szczepionej i testów?
lidka02 pisze:a akcja cegiełkowa ale co napisać ktoś powie po co brałam tyle kotów jak teraz mam problem sama jestem sobie winna , nie raz tak słyszę .
Nie myśl tak. W końcu na Robinka z tego co pamiętam trochę pieniędzy udało się zebrać. To tak jak z każdą reklamą, trzeba trafić do odpowiednich odbiorców, czyli przygotować zdjęcia, dobry tekst i odpowiednio rozgłosić. Może nie uda się zebrać wielkich kwot, ale zawsze to jakaś pomoc i dlatego warto spróbować. A z tym "sama jestem sobie winna" to pewnie mogłoby się tyczyć większości ludzi na miau

Przecież im pomagasz, to nie jest tak że sobie nabrałaś tyle kotów bo to był Twój kaprys, tylko ratowałaś je.
lidka02 pisze:Przepraszam że tak na wątku Łukaszka ale nie mam wątku swoich kotów ...Dzięki za wsparcie i buziaki dla Łukaszka .
Chyba takim wątkiem był przez pewien czas wątek Kubusia, tam pisałaś o innych kotach, ale teraz głównie tu w wątku Łukaszka. Może jakoś od nowego roku byś założyła wątek dla swoich kotów, poprosiła córkę o zrobienie zdjęć i wstawienie ich na początku, wtedy się tam wszyscy zameldujemy. Z tego co widzę, to wtedy łatwiej być zauważonym na miau i korzystać z pomocy innych forumowiczów (niestety, aferzyści też się zdarzają, ale to taki urok Internetu). Bo w końcu Łukaszek przecież znajdzie dom i ten wątek stanie się mniej aktywny, prawda?
zuza pisze:Nie zapomne o Lukaszku i bede go oglaszac caly czas na rozne sposoby.
Ja też będę pomagać. Nota bene nowe ogłoszenie Łukaszka, które wystartowało w sobotę, ma już 100 odsłon i 1 obserwatora na Allegro. Na innych portalach też jest całkiem dużo odsłon.
Fundacja KOT pisze:I nadal jest niewidzialny, żadnych zapytań czy telefonów, nawet kretyńskich.
Szczerze mówiąc w ogóle tego nie rozumiem. Jak już napisałem, ma sporo odsłon, więc jakieś zainteresowanie jest i ludzie klikają w ogłoszenia. Tylko dlaczego im Łukaszek nie odpowiada? Sprawdźcie, ale chyba podałem dobre dane kontaktowe? Tu jest ogłoszenie:
http://allegro.pl/lukaszek-kotek-przytu ... 26530.htmlPozdrawiam wszystkich!
Adam