Fofko, jelopy i goscie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 9:37 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

dostałem takom hałasujomcom zabafkem od cioci Kryni, Duza mi jom w nocy zablała Obrazek , no ale zleflektowała siem i mi jom telas oddała Obrazek
Borys lozlabiaka

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro gru 14, 2011 9:39 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

ja mam taki zawiasik od okna. Se grzmotne o 4 nad ranem, Duża już rusza się bawić ze mnom.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 14, 2011 9:57 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Molf to ty długo spis do 4 8O , ja tam 2 w nocy juz wstawam i nawalam :mrgreen:

PearlRain

Post » Śro gru 14, 2011 11:57 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Ja zem dzis w nocy nawalal w drzwi jak ludzia spac polozyli. Tak kole 5.
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro gru 14, 2011 12:13 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

ja tym nawalam supel jest hałasujomce, ale jak ja śpiem to Duza se moze nawalac galami i potfola wlonczyć co? :evil:
ObrazekObrazekObrazek

PearlRain

Post » Śro gru 14, 2011 12:42 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

:ryk:
krynia08

Post » Śro gru 14, 2011 12:45 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Glucie, porzondny kot nie spi. Ja w tfoim wieku nie spalem wcale! O!!
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro gru 14, 2011 12:59 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Mary_Poole pisze:Glucie, porzondny kot nie spi. Ja w tfoim wieku nie spalem wcale! O!!
Komandos

po jedzonku tszeba 5 minut pospać Obrazek
za tego Gluta to Ci kiedyś w pysk dam zobacys :evil:

PearlRain

Post » Śro gru 14, 2011 19:28 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Perskie śpjom.
Fstajom se tylko na siczki i picie i wracajom z mokrom brudkom i siem na Durzej kładom a ona tak śmieszno piska jak siem jom pomoczy.
Fiońcia

A ja śpiem tesz z jamnikiem.
Ty Boryz poczebujesz jamnika, z nim siem fajno śpi.
On chrapi i śmierdzi.
Powiedz im niech Ci kupiom jamnikuf.
Amcia
Ostatnio edytowano Śro gru 14, 2011 21:25 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro gru 14, 2011 19:36 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

magaaaa pisze:Moja droga, piety w kupie to nic takiego.

Moja Dorotka kiedy miała jakieś 7m-cy spała sobie po obiadku, a ja zajęłam się czymś szczęśliwa że mam święty spokój.
Dziecko jednak bardzo długo spało i spało, więc wylazłam do ogrodu, zeby podejrzeć przez okno czy u Niej OK.
A jakże: dziecko sporządziło kupę, najwyraźniej przeszkadzała, więc wydobyło się ze śpiochów i pieluchy po czym nazajadało się kupy, wysmarowało łóżeczko i ścianę przy której stało.
Jeszcze dziś jak sobie przypomnę to zaschnięte gówno na szczebelkach to mam odruch wymiotny.

Ale szczęście w oczach dziecka też pamiętam.
Z jakiegos powodu było przeogromnie zadowolone... :twisted:

:ok: Miałam wręcz identyczny przypadek...i żem nawet obfociła :mrgreen: . Jak mnie wnerwi będąc już dużą panną to pokażę jej chłopakowi-a co :twisted:

Bolys-wies, ja doszłem, że jak my cichuteńko jezdeśmy w nocy to w dzień nam Durza daje fulll zabawków i dobre zarcie. A rak w nocy rabanujemy to za karę w dzień zabafki nam chowa......ale i tak jom kocham :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw gru 15, 2011 12:38 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Zulus ale ja gzecny jestem, codziennie ścioongam filanki, lozwalam w nocy zabafki Duza siem ciesy :mrgreen: wtedy duuuuzo do mnie mowi, ze jestem kawal cholely to chyba konplement, ze w nocy tseba spac, a po co spac jak jest tyle fajnych zeczy do zlobienia :roll:

PearlRain

Post » Czw gru 15, 2011 13:15 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

a u nas jak koty chcą sobie rano pobiegac, szczególnie Ruda lubi o 4 rano skakać 8)
to pies po cichutku podbiega i łapie ją za ogon
pies uważa, ze jak pani śpi to i koty powinny być cicho; a jak Ruda warknie-to pies ją łapa pacnie -Ruda wtedy sie s sypialni natychmiast wycofuje
i koty muszą spac :evil: dopóki pani nie wstanie :evil: no albo bawić sie gdzieś daleko od sypialni :evil:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 16, 2011 17:11 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

dzisiaj to siem nalobiłem stlasnie, u Dziadka w pokoju uciekło śfiatło, Dziadek z mojom Duzom sukali tego śfiatła fszendzie, Starsa Duza to jus chciała dzwonić po lelektlyka ale Dziadek znalazł te sfiatło, zlobili w domu sajgon jak sukali światła żem musiał fszystko układać na sfoje mjejsce, znow wyciągła Duza niebjeskiego potfora :evil: bo niby na brudzili jak f ścianie tego sfijatła sukali :evil:
chyba pójdem spć na chfilkem bo nalobiłem siem jak osioł
Borys

PearlRain

Post » Nie gru 18, 2011 10:20 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

no mam problema z Duzom, dała mi takje doble chlupy, no wzięłem schowałem tloskę pod kocyk na potem, bo jak siem skończom bym miał w zapasie nie, no i Duza znalazła i coś mówi zebym chlupów nie chował bo nie zablaknie, ja tam wjem sfoje :idea:
Borys chomikujacy chlupy

PearlRain

Post » Nie gru 18, 2011 10:53 Re: Komandos posrednikiem w opyleniu jamnika. Str 7

Boryz no nie bońć gooopi.Chrupy zawsze som.
Durze majom je w szafce, jak chesz to zrub włam do szafki tak jak my robiemy.I se zjec ile chcesz chrupów.Tylko złe Durze nie dajom chrupów,ale Tfoje som dobre.
Jak nie masz jamnikuf to siem nie buj, nikt chrupów nie wyżre.Jamnik tylko wyżre chrupów zawsze fszystkie co nam spadnom z ryjców pszy jedzeniu.
Jamnik w ogóle wyżre, on nawet chszan lubi.
On fszysko lubi.
Ty Bozryz młody jeszcze jezdeś i rzycia nie znasz.
Tszeba zjadać fszysko to dadzom jeszcze.
A jakby nie dali to miałczeć , płaczeć.
Zafsze dadzom.

Fiońcia i Amcia

Jezdeśmy wiedźmy.Durza muwi.Bo siem bijem.
Amcia

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]