Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 20:06 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Brawo dla Mani :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto gru 13, 2011 21:18 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

No proszę, to jakbym widziała swoje maleństwa. Niuńka generalnie niewiele interesuje. Za to Julka... Też już mam wszystko pochowane lub przestawione na wyższe półki. :twisted: :ryk:
ObrazekObrazek
Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia - viewtopic.php?f=1&t=136156

maggie_79

Od: Czw lis 17, 2011 20:01

Post » Wto gru 13, 2011 21:37 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Uśmiałam się z tej demolki :ryk:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 13, 2011 22:25 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

no i po smiechu nic nie zostalo... :(
Siedze sobie i podczytuje... a tu czuje smrodek... dosc mocny z kuwetki... Kaja wyskakuje i z takim okropnym płaczem chowa sie pod łózko. Kupol średnio rzadki... smierdzi nie milosiernie... chce złapac Kaję sprawdzic czy wszystko oki... a ta... bleeee... zwymiotowala chyba cala zawartosc zołądka... byla tam sama karma... jakby nie przetrawiona...i prawie nie pogryziona 8O a teraz Kajunia usnela mi na kolankach... chudziutka jak nie ona...bo chyba oproznila cały zołądeczek. A ja sie martwie...ode czego to :cry:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro gru 14, 2011 4:56 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Może klaczki jej się zebrały tylko ich nie zobaczyłaś w wymiocinach?
ObrazekObrazek

maggie_79

Post » Śro gru 14, 2011 8:05 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Jak Kaja dzisiaj?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 14, 2011 9:50 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Kłaczków niestety nie widzialam. A ostatnio i Kaja i Lilka dostawaly pastę odkłaczającą... wiec to chyba nie to. Dzis Kaja spokojnie... zjadla troche lekkiej mokrej karmy napila sie mleczka i teraz obie śpią... nie widze by miala wzdęty brzuszek lub coś. A rano jeszcze sie ganiala z Lilką więc na chorą nie wygląda, ale bede obserwowac.

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 13:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

:ok: :ok: :ok: :ok: Trzymamy kciuki za Kajunię.
ObrazekObrazek

maggie_79

Post » Śro gru 14, 2011 18:37 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Kajusia co to za sensacje żołądkowe?
pewnie jakieś puchate zabaweczki masz i się najadłaś futerka?

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro gru 14, 2011 19:46 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

No wlasnie nie mam puchatych zabawek bo duza nie pozwala.... twierdzi ze przez to iz jestem takim lakomczuchem i jem lapczywie, to pozniej są takie skutki
Kaja

Tak mi się przynajmniej wydaje... że nie gryzie tej karmy... a ze to jeszcze karma dla kociąt to jest taka malutka ze lyka ją w całosci... :roll: Dzis juz lepiej nie wymiotowala... kupka normalna... jadla dzis mniej ale jednak. teraz odsypia ale tez zdolala zmęczyć Lilke gonitwami... takze mam nadzieje ze nie jest tak zle. Wszak i tak zostaje pod obserwacją... :)
Duża

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 20:24 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witam :D Czytając Wasz wątek aż można się wzruszyć :oops: :1luvu: Obie dziewczynki są urocze, naprawdę piękne :1luvu: Kajka rośnie jak na drożdzach, porównując zdjęcia :) Super, że się dogadały! U mnie z początku Linka też miała focha, ale teraz też którąś czasem umyje :mrgreen: Jednak nie ma między nimi takiej wielkieeeeej miłości jak między Twoimi dziewczynkami... :1luvu: :1luvu: Nie dziwię się,że cały czas z aparatem biegasz, bo panny są wyjątkowo fotogeniczne :mrgreen: Odnośnie finansów, to doskonale rozumiem pustą kieszen...czeka mnie sterylizacja moich dwóch najmłodszych.... :?

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Śro gru 14, 2011 20:37 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

joszko89 pisze:Witam :D Czytając Wasz wątek aż można się wzruszyć :oops: :1luvu: Obie dziewczynki są urocze, naprawdę piękne :1luvu: Kajka rośnie jak na drożdzach, porównując zdjęcia :) Super, że się dogadały! U mnie z początku Linka też miała focha, ale teraz też którąś czasem umyje :mrgreen: Jednak nie ma między nimi takiej wielkieeeeej miłości jak między Twoimi dziewczynkami... :1luvu: :1luvu: Nie dziwię się,że cały czas z aparatem biegasz, bo panny są wyjątkowo fotogeniczne :mrgreen: Odnośnie finansów, to doskonale rozumiem pustą kieszen...czeka mnie sterylizacja moich dwóch najmłodszych.... :?

Witam witam w naszych skromnych kociastych progach :D :D :D

Nasze tez czekaja na sterylki... Lilce juz odkładam i dkładam... :oops: no ale wiadomo... z nieba nie wytrzasne kasiurki... coz moze grosz sie sypnie po nowym roku..:) Wam tez tego zyczymy :ok:

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 20:45 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Tak, sterylki to postanowienie noworoczne :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Śro gru 14, 2011 21:17 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

miejmy nadzieje ze szybko sie spelnią... bo czasem od tego jazgotu Lilki bębenki pękają... :ryk:

ninakiler

Post » Śro gru 14, 2011 21:27 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ohoho...to ciachania a ciachania się szykuje, ja Bajkę też chcę między świętami a nowym rokiem wysterylizować, oby się udało i mi i wam spełnić te postanowienia :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]