Triszka- pięknooka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mojekoty pisze:Po operacji dostała Betamox. Jutro weterynarz ma przyjechać ją obejrzeć i podać kolejną dawkę antybiotyku.
Georg-inia pisze:dziewczyny, czy któraś z Was kojarzy Panią, która przychodziła na kociarnię kilkakrotnie (mogła być z dzieckiem / dziećmi) i nigdy nie wzięła żadnego kota? Wizyty te odbywały się w przeciągu ostatniego pół roku...
mgska pisze:Georg-inia pisze:dziewczyny, czy któraś z Was kojarzy Panią, która przychodziła na kociarnię kilkakrotnie (mogła być z dzieckiem / dziećmi) i nigdy nie wzięła żadnego kota? Wizyty te odbywały się w przeciągu ostatniego pół roku...
nie kojarzę.
magicmada pisze:Ja kojarzę taka Panią z córka, która była ze dwa razy, miała wziąć taką krówkę z pierwszego boksu. Ale ona chyba nie miała wcześniej kota.
atla pisze:Rita! walcz kochanie!
Inga! ja kojarzę taką babkę. przyszła chyba ze dwa razy jak ja byłam. niby chciała wziąć kota, ale nie bardzo wiedziała którego, nie mogła się w ogóle zdecydować. była z synkiem. wtedy wersja była taka, że kot wychodził (blok przy b. ruchliwej ulicy), aż któregoś dnia wyszedł i potrącił go bodajże motor. chłopiec widział wypadek. ten fakt mamusi jakoś szczególnie nie wzruszał. nie była przekonana, że kota w takim miejscu nie powinno się wypuszczać samopas, nie miała ochoty osiatkować okna...
ale zabij mnie nie pamiętam kiedy to było...
Magija pisze:atla pisze:Rita! walcz kochanie!
Inga! ja kojarzę taką babkę. przyszła chyba ze dwa razy jak ja byłam. niby chciała wziąć kota, ale nie bardzo wiedziała którego, nie mogła się w ogóle zdecydować. była z synkiem. wtedy wersja była taka, że kot wychodził (blok przy b. ruchliwej ulicy), aż któregoś dnia wyszedł i potrącił go bodajże motor. chłopiec widział wypadek. ten fakt mamusi jakoś szczególnie nie wzruszał. nie była przekonana, że kota w takim miejscu nie powinno się wypuszczać samopas, nie miała ochoty osiatkować okna...
ale zabij mnie nie pamiętam kiedy to było...
Atla, ja to kojarzę, ta baba była bardzo marudna nic jej nie pasowało. Ja wymiękam przy takich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 177 gości