Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
brakpomyslu pisze:Witam, mam taki mały problem. Mam kotkę, która od kilku lat bierze tabletki antykoncepcyjne i nie ma potomstwa. Ostatnio jednak kotka zaginęła na 2 tygodnie i nie dostała 3 razy tabletek. Po powrocie przez 2 tygodnie dostawała tabletki, kiedy zorientowaliśmy się że jest w ciąży. Kotki powinny urodzić się w święta. Jakie jest prawdopodobieństwo że urodzą się zdrowe i co najważniejsze żywe? Czy ktoś miał już podobną sytuację? Proszę o pilną odpowiedź.
ManOfFire pisze:Z tego co zrozumiałem brakpomyslu pisał/a, że chce się dowiedzieć, czy kotki będą zdrowe a nie informacji o sterylizacji!
Czytajcie uważnie to unikniemy zbędnego szumu na forum.
brakpomyslu pisze:Od kilku lat podajemy tabletki bo weterynarz powiedział że jest to bezpieczniejsze niż sterylizacja. Nie zamierzam poddawać jej aborcji, chcę żeby kotki się urodziły, znalazłam im już doskonałą opiekę. Tylko im bliżej porodu, tym bardziej zastanawiam się czy maluchy urodzą się zdrowe, ale jak rozumiem nikt nie miał podobnej sytuacji...
brakpomyslu pisze:Witam, mam taki mały problem. Mam kotkę, która od kilku lat bierze tabletki antykoncepcyjne i nie ma potomstwa. Ostatnio jednak kotka zaginęła na 2 tygodnie i nie dostała 3 razy tabletek. Po powrocie przez 2 tygodnie dostawała tabletki, kiedy zorientowaliśmy się że jest w ciąży. Kotki powinny urodzić się w święta. Jakie jest prawdopodobieństwo że urodzą się zdrowe i co najważniejsze żywe? Czy ktoś miał już podobną sytuację? Proszę o pilną odpowiedź.
kotx2 pisze:brakpomyslu pisze:Od kilku lat podajemy tabletki bo weterynarz powiedział że jest to bezpieczniejsze niż sterylizacja. Nie zamierzam poddawać jej aborcji, chcę żeby kotki się urodziły, znalazłam im już doskonałą opiekę. Tylko im bliżej porodu, tym bardziej zastanawiam się czy maluchy urodzą się zdrowe, ale jak rozumiem nikt nie miał podobnej sytuacji...
czy wytłumaczył dlaczego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sylwiakociamama, Wix101 i 225 gości