Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 10:31 Re: Sterylka za nami :D

turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
A sroka nie chciała mnie zbadać jak byłam u niej w środę ;)

Jako bezrobotna mam prawo nic nie robić :twisted: a co! też mi się od życia coś należy! muszę korzystać póki mogę ,bo niedługo...witaj Kłodzko, żegnajcie kotki :placz:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pt gru 09, 2011 12:01 Re: Sterylka za nami :D

turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.

Pani już dzwoniła, ma być dzisiaj wieczorem :)
tylko martwi mnie jedno, że Moskitka nie nadaje sie do domu jako jedynaczka :( a taka byłaby u Pani....

ona tak fajnie bawi się z moimi kotami, że jestem w szoku 8O
ogromnie szuka kontaktu z nimi a do nas przychodzi jak jest wyczerpana szaleństwem :)
a u Pani byłaby sama cały dzień....
zobaczymy jak pryjedzie wieczorem.... moze uda się ją namówić na drugiego kota...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pt gru 09, 2011 12:02 Re: Sterylka za nami :D

sroka7 pisze:

Jako bezrobotna mam prawo nic nie robić :twisted: a co! też mi się od życia coś należy! muszę korzystać póki mogę ,bo niedługo...witaj Kłodzko, żegnajcie kotki :placz:

a podpytywaliśmy ostatnio z TZ sroke7 co ona ma wspólnego z lekarzami :D:D: to tak jakoś niechętnie mówiła :twisted: gadzinka jedna :wink:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pt gru 09, 2011 19:47 Re: Halinka w DS :D

Halinka znalazła domek :)
u młodych ludzi, będzie jedyną kotką w domku....
oczarowala ich :ryk: :ryk:

Magdalena424

Post » Pt gru 09, 2011 20:26 Re: Halinka w DS :D

Halinka? A co z Moskitem od Buziaczków? To Moskita mieli przyjść oglądać.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt gru 09, 2011 20:39 Re: Halinka w DS :D

turkawka pisze:Halinka? A co z Moskitem od Buziaczków? To Moskita mieli przyjść oglądać.

a wzięli Halinkę :)
Moskitka na jedynaczkę się nie nadaje :) no i zobaczyli jaka jest żywiołowa :D
po naradzie zdecydowali się no Halinkę :)

Magdalena424

Post » Pt gru 09, 2011 21:08 Re: Halinka w DS :D

Magdalena424 pisze:
turkawka pisze:Halinka? A co z Moskitem od Buziaczków? To Moskita mieli przyjść oglądać.

a wzięli Halinkę :)
Moskitka na jedynaczkę się nie nadaje :) no i zobaczyli jaka jest żywiołowa :D
po naradzie zdecydowali się no Halinkę :)

wow!!! super wieści! to ci się zmniejsza ferajna teraz...
To może Moskita zostanie u Was? :wink: wiecie koty w kółka są the best!
Obrazek

sroka7

Post » Pt gru 09, 2011 21:11 Re: Sterylka za nami :D

Magdalena424 pisze:
sroka7 pisze:

a podpytywaliśmy ostatnio z TZ sroke7 co ona ma wspólnego z lekarzami :D:D: to tak jakoś niechętnie mówiła :twisted: gadzinka jedna :wink:

Bo taki mam stosunek do większości z nich, no i jako bezrobotna nie mam z nimi nic wspólnego :mrgreen:
(no jedynie z Sylwią się zadaje i 4 innymi osobami dosłownie, ale to prywatnie, a nie zawodowo, więc się nie liczy)
Obrazek

sroka7

Post » Sob gru 10, 2011 11:29 Re: Halinka i Oti w DS :D

dzisiaj rano Oti pojechał również do DS :)

Halinka całą noc spędzila pod szafą :( boi się bidulka .... wieczorem do niej wpadniemy zobaczyć ...

a co do Moskity (Mohity) to niestety nie szuka już domku.... mój TZ kazał zdjąć ogłoszenia :D zostaje u nas.

Magdalena424

Post » Sob gru 10, 2011 20:07 Re: Halinka i Oti w DS :D

Magdalena424 pisze:dzisiaj rano Oti pojechał również do DS :)

Halinka całą noc spędzila pod szafą :( boi się bidulka .... wieczorem do niej wpadniemy zobaczyć ...

a co do Moskity (Mohity) to niestety nie szuka już domku.... mój TZ kazał zdjąć ogłoszenia :D zostaje u nas.

To kciuki za Otiego :ok: żeby się szybko dogadał z nowym kotem i domostwem!

Napisz co u Halinki! Oby maleńka się jak najszybciej zaaklimatyzowała..

A co do moskity, to witaj w klubie żywiołowych burasków w kółka - będzie z niej niezły rozrabiaka :lol: widocznie trafiała na ludzi od adopcji takich a nie innych, bo przeznaczony był jej wasz domek:D
Obrazek

sroka7

Post » Pon gru 12, 2011 8:34 Re: Halinka i Oti w DS :D

Halinka piewrszą noc spędziła pod szafkami :(
ale już następnego dnia dała się pomiziać i jadła z ręki suchą karmę :)
powoli przełamuje strach i zaczyna nawet wychodzić i przesiadywać na fotelu :D
nowy właściciel szczęśliwy, poświęca jej sporo czasu, bo to w sumie jego kotka (dziewczyna jak się okazało z nim nie mieszka, tylko wspólnie wybierali kota:D)

po sterylce wszytko OK, ranka ładnie sie goi.
uczuliłam chłopaka, że musi zwrócić na to uwagę i podnosić ją odpowiednio bo ranaka świeża.

jesteśmy zaproszeni w odwiedziny i napewno pójdziemy :)

Magdalena424

Post » Pon gru 12, 2011 8:48 Re: Halinka i Oti w DS :D

sroka7 pisze:A co do moskity, to witaj w klubie żywiołowych burasków w kółka - będzie z niej niezły rozrabiaka :lol: widocznie trafiała na ludzi od adopcji takich a nie innych, bo przeznaczony był jej wasz domek:D

mała jest nieziemska !!!!!
traktorkuje niemożliwie głośno :) uwielbia człowieka, przytulaski i WODĘ !!!!!
czy ja mam jakieś szczęście do wodnych kotów :D :D :D
Mohitka jest w tym wszytskim bardzo podobna do Coffinki - jak słyszy odkrecany kran w łazience to pędzi do zlewu :D szok 8O ledwo daje rade wskoczyć do zlewu ale gramoli się natrętnie i nie ma, że nie może :D

z DS Otiego, który pojechał do Zielonej Góry:
" podróż bardzo spokojnie, z moim kotem na razie wielkiej miłości nie widać ale krew sie nie leje :D będzie dobrze"

Od domkuHalinki dostałam sms-a :D
" z Halinką wszytsko na najlepszej drodze. nadal troche przestraszona, ale chodzi po mieszkaniu , śpi w łóżku, da sie pogłaskać, je chociaż trochę mało pije, ma już swoje ulubione miejsca :) jestem zaskoczona, że tak szybko się przełamała :) "

Magdalena424

Post » Wto gru 13, 2011 14:31 Re: Halinka i Oti w DS :D

kulek i kulka :)

Obrazek

Magdalena424

Post » Śro gru 14, 2011 22:53 Re: Halinka i Oti w DS :D

cudowności! :1luvu:
Obrazek

sroka7

Post » Sob gru 24, 2011 0:50 Re: Halinka i Oti w DS :D

Co słychać u Kuleczek twoich?
A są jakieś wieści z domku Halinki i Otisa?
Obrazek

sroka7

[poprzednia][następna]