turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
A sroka nie chciała mnie zbadać jak byłam u niej w środę
Jako bezrobotna mam prawo nic nie robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
sroka7 pisze:turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
Jako bezrobotna mam prawo nic nie robića co! też mi się od życia coś należy! muszę korzystać póki mogę ,bo niedługo...witaj Kłodzko, żegnajcie kotki
turkawka pisze:Halinka? A co z Moskitem od Buziaczków? To Moskita mieli przyjść oglądać.
Magdalena424 pisze:turkawka pisze:Halinka? A co z Moskitem od Buziaczków? To Moskita mieli przyjść oglądać.
a wzięli Halinkę
Moskitka na jedynaczkę się nie nadajeno i zobaczyli jaka jest żywiołowa
po naradzie zdecydowali się no Halinkę
Magdalena424 pisze:sroka7 pisze:turkawka pisze:Ja właśnie dostałam zwolnienie lekarskie, więc zaraz małą dodam na stronę.
Jako bezrobotna mam prawo nic nie robića co! też mi się od życia coś należy! muszę korzystać póki mogę ,bo niedługo...witaj Kłodzko, żegnajcie kotki
a podpytywaliśmy ostatnio z TZ sroke7 co ona ma wspólnego z lekarzami:D: to tak jakoś niechętnie mówiła
gadzinka jedna
Magdalena424 pisze:dzisiaj rano Oti pojechał również do DS
Halinka całą noc spędzila pod szafąboi się bidulka .... wieczorem do niej wpadniemy zobaczyć ...
a co do Moskity (Mohity) to niestety nie szuka już domku.... mój TZ kazał zdjąć ogłoszeniazostaje u nas.
sroka7 pisze:A co do moskity, to witaj w klubie żywiołowych burasków w kółka - będzie z niej niezły rozrabiakawidocznie trafiała na ludzi od adopcji takich a nie innych, bo przeznaczony był jej wasz domek:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości