Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 2:41 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Nie było mnie, bo mi najpierw net ukradł wiatr, a potem prądu zabrakło..... :evil:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob gru 10, 2011 23:15 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Aryś czuje się coraz lepiej, niedługo powtórka badania sików :)

Obrazek

Niestety teraz dla odmiany Kra ma pogorszenie, naszczęścier u niej w posiewie nie wyszły żadne wstrętne bakterie. Ale sika z krwią...
Poza tym z adopcji wróciła własnie Spadusia, co oznacza że mam w domu 12 kotów. Idę się zaszczelić.

ulvhedinn

Post » Nie gru 11, 2011 0:04 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Trzymam kciuki za Arisia :ok:
i za całą resztę towarzystwa też :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie gru 11, 2011 1:42 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

I niech mi ktos powie o "biednym piesku"....

http://www.youtube.com/watch?v=IG3zUb_g ... r_embedded

ulvhedinn

Post » Nie gru 11, 2011 15:47 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

hehehe wojskowy pies bojowy :mrgreen: Kurcze muszę w końcu to jedzenie Ci podrzucić ale ostatnio jestem tak zabiegana ze no ni cholerę nie mam kiedy :?

Hmm a jutro jesteś w domu ? Jakbym wróciła z Lakim do weta to wieczorem bym podrzuciła.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon gru 12, 2011 10:41 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Powinnam byc, a jak uprzedzisz o której godzinie, to się dostosuję.... :)

Kra niestety sika koszmarnie, wiecej w tym krwi niz sików :cry: kończą mi się pomysły.....

P.S. A żeby było całkiem wesoło, to nie dość, ze po powrocie z adopcji Spadochronki mam 12 kotów, Aryś chory, Kra chora, Misiek sika po kątach, Sabina miała kolejny atak mimo luminalu, to mój własny, ukochany zakichaniec Conan wyhodował sobie jakieś paskudztwo w pyszczku. W najlepszym razie to efekt autoagresji (Conanowi wraca plazmocytarne zapalenie), w najgorszm- nowotwór.... bardzo proszę o kciuki- niedługo operacja....

ulvhedinn

Post » Pon gru 12, 2011 11:01 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Witamy się z naszą gromadką :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 12, 2011 12:19 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

o masz :(

Ogromne kciuki za Conana i Krę :ok: :ok: :ok: :ok:

Jak będe jechac do weta to zadzownie i podam orientacyjną godzinę.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon gru 12, 2011 13:19 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Mocne kciuki za wszystkie chorowitki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kra, proszę Cię :1luvu: Jestem Twoją fanką :1luvu: Nie martw swojej Dużej, wyzdrowiej - bardzo proszę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon gru 12, 2011 23:44 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

ulvhedinn pisze:Aryś czuje się coraz lepiej, niedługo powtórka badania sików :)

Obrazek

Niestety teraz dla odmiany Kra ma pogorszenie, naszczęścier u niej w posiewie nie wyszły żadne wstrętne bakterie. Ale sika z krwią...
Poza tym z adopcji wróciła własnie Spadusia, co oznacza że mam w domu 12 kotów. Idę się zaszczelić.

Toż to sobowtór Emi .
Mój Eustachy ( też pingwinek ) tez sikał krwią , jest tez o wypadku z brakiem kontroli oddawania czynności fizjologicznych , też się zatrzymywał , rózne leki brał a od pewnego czasu moi weci mu zaproponowali jakieś zastrzyki ( nie pamiętam nazwy ) najpierw co kilka dni , potem co dwa tyg a teraz dostaje systematycznie co 3 tyg i jest spokój . Mogę zapytać moich wetów jak sie nazywa .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto gru 13, 2011 2:18 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Zapytaj, będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie :)

Na razie Kra dostaje steryd, zeby trochę złagodzić zapalenie- i sikaaaaaa....... jak sikawka strażacka. Poza tym wcina karmę urinary (miała w moczu struwity i bardzo niefajne pH), dostaje urinovet i cyklonaminę p/krwotocznie.

Aryś za to ma antybiotyk, urinovet i karmę.

Świr w ciapki :ryk:

P.S. Nosz kurcze, przecież Kra MUSI wyzdrowieć do wiosny, bo jak poopuszczamy zawody, to się znów nie załapiemy do klasyfikacji ogólnej dogtrekkingu.....

ulvhedinn

Post » Wto gru 13, 2011 8:08 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Meldujemy się w wątku po raz drugi :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 15, 2011 0:10 Re: Ari- jestem w szoku Potrzebny RC urinary i $$ na leczenie :(

Napisałam PW nazwe i dawkowanie leku jaki dostaje Eustachy .
A jak sie dzis czuje Ari i reszta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]