Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Marzenia, jak dziś Miś się miewa?
Aleksandra59 pisze:Ja tak sobie kombinuję, że jak Misio pojedzie do swojego domeczku - podeślę Ci Allana lub TotkaMoże i te dzikuny zsocjalizujesz, bo u mnie strasznie dziczą
![]()
Marzenia11 pisze:Miś wpałaszował mega porcję udźca z indyka, po czym po chwili wszystko zwrócił.
Marzenia11 pisze:Adam - wyslę Ci fotki pod warunkiem, ze wykadrujesz tak dobrze, aby był widoczny tylko Miś.
aburacze pisze:Marzenia11 pisze:Miś wpałaszował mega porcję udźca z indyka, po czym po chwili wszystko zwrócił.
aburacze pisze:Marzenia11 pisze:Adam - wyslę Ci fotki pod warunkiem, ze wykadrujesz tak dobrze, aby był widoczny tylko Miś.
OK. To się umówmy że najpierw mi przyślesz, ja to wykadruję, podeślę Ci wersję wykadrowaną i jak zaakceptujesz to dopiero wstawię. Może tak być?
Marzenia11 pisze:Nie no spokojnie - trzeba o tym pogadac z wetką lub poczytac w necie jakie są sposoby na łapczywe koty. Nic się złego nie dzieje.
Marzenia11 pisze:Nie. Wyslę Ci foty jutro (już mi się zamykają oczy przed kompem) a Ty je wykadrujesz jak chcesz i wstawisz po prostu.![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Miś wpałaszował mega porcję udźca z indyka, po czym po chwili wszystko zwrócił. Ewidentnie dzisiaj to efekt przeżarcia i łapczywego jedzenia -ale jak można temu zapobiec? Rozmawiałam przed chwilą z Bianka 4 i być może Miś musi być ustawiony albo na mokrej karmie i mięsie, bez suchej, albo na samej suchej - u mnie to nie jest możliwe, niestety (albo przynajmniej na ten moment wydaje mi się to nierealne). (...)
Aleksandra59 pisze:Misio - inne koty też - dostawał mokrą michę rano, potem około 17 była druga mokra micha. Natomiast między 20 a 21 leciał indyk. Wtedy Misio jeszcze nie był głodny i indyka zjadał powoli - czasami nawet bawił się kawałkiem mięsa zanim go zjadł.
Może odstaw na kilka dni indyka i zobaczysz co Misio będzie jadł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, puszatek i 102 gości