Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 21:01 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Fszystkiego dobrego!

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon gru 12, 2011 21:13 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

dzięuję ślicznie za życzenia ale w imieniu Kefira pytam, czy NIKT nie zauważył tego zdania???

dagmara-olga pisze:git. My dostali szynki bo my są dobre koty. Znaczy ja nie chciałem, ale Kefir i baba B. zjedli.
Ja chciałem Kefira. Ale nim żem się na niego rzucił jak on spał, to mje Duża zabrała i dała plastikowe kółko. Zajefajne! Żem polował aż ono pod szafę wpadło i żem się darł.
Aha. Ponoć gościa bendziem mieć, Na jedną noc. Kefir tylko mlasnął i mówi "ciekawym bardzo" i zasnął.
Duża dostałą jakieś guper rzeczy i się cieszy. Weźta jej złóżta życzenia, bendzie się cieszyć i da mi cukierków kocich. A tym dwóm durnym kotom kuraka. No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 12, 2011 21:16 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Zdrówka, zdrówka, zdrówka ... i wszystkiego co najlepsze. :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 12, 2011 21:16 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Daguś, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń zyczymy wraz z Jj-tem
calusy!
:1luvu: :piwa:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon gru 12, 2011 21:21 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Ja też życzę wszystkiego Naj i spełnienia marzeń.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon gru 12, 2011 21:23 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

dagmara-olga pisze:dzięuję ślicznie za życzenia ale w imieniu Kefira pytam, czy NIKT nie zauważył tego zdania???

dagmara-olga pisze:git. My dostali szynki bo my są dobre koty. Znaczy ja nie chciałem, ale Kefir i baba B. zjedli.
Ja chciałem Kefira. Ale nim żem się na niego rzucił jak on spał, to mje Duża zabrała i dała plastikowe kółko. Zajefajne! Żem polował aż ono pod szafę wpadło i żem się darł.
Aha. Ponoć gościa bendziem mieć, Na jedną noc. Kefir tylko mlasnął i mówi "ciekawym bardzo" i zasnął.
Duża dostałą jakieś guper rzeczy i się cieszy. Weźta jej złóżta życzenia, bendzie się cieszyć i da mi cukierków kocich. A tym dwóm durnym kotom kuraka. No.
Morf

Kogo? Następną babę? ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 12, 2011 21:23 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

To i my się przyłączamy do życzeń :piwa: :1luvu:

A gość futerkowy czy raczej bezwłosy? :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon gru 12, 2011 21:28 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 12, 2011 21:28 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 12, 2011 22:10 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Bazarek dla Lucky'ego viewtopic.php?f=20&t=136905&p=8319205#p8319205
Zapraszam
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 12, 2011 22:11 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Wszystkiego dobrego!
:piwa:

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon gru 12, 2011 22:13 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

I my zyczymy wszystkiego dobrego :) :1luvu:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon gru 12, 2011 23:51 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

Wszystkiego naj :) A co to za czarny na zdjęciu z baba B? No bo to nie Kefir ani nie Morf chyba co?
Wy uważajcie chłopaki bo mnie duża takiego grubego czarnego do domu przytargała. Bez sensu no.

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto gru 13, 2011 8:16 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

http://www.youtube.com/watch?v=MXTKDl9eR_s

to film o kotce Bezogonce - może ktoś może zaproponować jej dom z ogródkiem, po prostu ocieplaną budkę...
viewtopic.php?f=1&t=133095&start=0

małe info od dziewczyn:

Złapałysmy ja m-c temu, zyła przy ruchliwej ulicy. W lutym b.r. miała wypadek samochodowy, odpadniety ogonek, połamany kręgosłup. Musiała bardzo cierpieć.
Teraz w trakcie leczenia kotka okazuje niesamowitą cierpliwość i łagodność.
Samodzielnie sprawnie sie porusza, jedynie nie zawsze kontroluje zwieracze. Dlatego szukamy dla niej domu z ogrodem gdzie bedzie mozna postawic dla niej ocieplana budkę.
Bezogonka tyle przeszła, nie chcę żeby wróciła spowrotem na ulicę.
Jest kochana, uczy sie ufac człowiekowi i nadstawia łepek do głaskania.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto gru 13, 2011 11:18 Re: Kefir & Morfeusz i baba B. - Duża ma imieniny :-)

dagmara-olga pisze:Obrazek

to jest kocur Morris, któremu budowaliśmy wypaśną budkę na zimę. Wczoraj zabraliśmy go na kastrację i siedzi u mnie.
W nocy był grzeczny, rano zasikał łózko :twisted:
Ale w końcu on żyje w ogrodzie, nie widział kuwety nigdy w życiu.
Wujek Morf syczy na niego a on bawi się jego zabawkami, , wujek Morf jest zniesmaczony ale łazi za nim krok w krok.
Kefir i Baba B olewają.
Ciekawe, co zastanę po powrocie z pracy....
wieczorem wraca do ogrodu, w którym mieszka.
Jest fajny, miziasty, wesoły i super zdrowy.
Ma w ogródku budkę, jedzenie, wodę , jest szczepiony.
Wujek Morf dał mu swoją pomarańczową małpkę...albo Morris sobie wziął...
:twisted:
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]