Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:git. My dostali szynki bo my są dobre koty. Znaczy ja nie chciałem, ale Kefir i baba B. zjedli.
Ja chciałem Kefira. Ale nim żem się na niego rzucił jak on spał, to mje Duża zabrała i dała plastikowe kółko. Zajefajne! Żem polował aż ono pod szafę wpadło i żem się darł.
Aha. Ponoć gościa bendziem mieć, Na jedną noc. Kefir tylko mlasnął i mówi "ciekawym bardzo" i zasnął.
Duża dostałą jakieś guper rzeczy i się cieszy. Weźta jej złóżta życzenia, bendzie się cieszyć i da mi cukierków kocich. A tym dwóm durnym kotom kuraka. No.
Morf
dagmara-olga pisze:dzięuję ślicznie za życzenia ale w imieniu Kefira pytam, czy NIKT nie zauważył tego zdania???dagmara-olga pisze:git. My dostali szynki bo my są dobre koty. Znaczy ja nie chciałem, ale Kefir i baba B. zjedli.
Ja chciałem Kefira. Ale nim żem się na niego rzucił jak on spał, to mje Duża zabrała i dała plastikowe kółko. Zajefajne! Żem polował aż ono pod szafę wpadło i żem się darł.
Aha. Ponoć gościa bendziem mieć, Na jedną noc. Kefir tylko mlasnął i mówi "ciekawym bardzo" i zasnął.
Duża dostałą jakieś guper rzeczy i się cieszy. Weźta jej złóżta życzenia, bendzie się cieszyć i da mi cukierków kocich. A tym dwóm durnym kotom kuraka. No.
Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 454 gości