Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marikita pisze:kotka_helenka pisze:To, co zrobila autorka bylo czystym okrucienstwem, do tego postapila niezgodnie z prawem.
Jako maly detektyw internetowy znalazlam:
aggga to agnieszka33
[...]
Dane osobowe usuń, bo ich ujawnianie jest zabronione. Możesz je podać zainteresowanym na PW.
najszczesliwsza pisze:marikita pisze:kotka_helenka pisze:To, co zrobila autorka bylo czystym okrucienstwem, do tego postapila niezgodnie z prawem.
aggga to agnieszka33
[...]
Dane osobowe usuń, bo ich ujawnianie jest zabronione. Możesz je podać zainteresowanym na PW.
Ich podanie nie jest zabronione jeśli zainteresowana sama je umieściła w sieci.
marikita pisze:najszczesliwsza pisze:marikita pisze:kotka_helenka pisze:To, co zrobila autorka bylo czystym okrucienstwem, do tego postapila niezgodnie z prawem.
aggga to agnieszka33
[...]
No, nie wiem. TUTAJ ich nie umieściła, a podane informacje zostały zebrane z różnych stronek...
najszczesliwsza pisze:marikita pisze:najszczesliwsza pisze:marikita pisze:kotka_helenka pisze:To, co zrobila autorka bylo czystym okrucienstwem, do tego postapila niezgodnie z prawem.
aggga to agnieszka33
[...]
No, nie wiem. TUTAJ ich nie umieściła, a podane informacje zostały zebrane z różnych stronek...
to nie ma znaczenia.
znajdź moje dane
filo pisze:Konkretne dane są na firmę, więc zupełnie nie podlegają ustawie o ochronie danych osobowych. Dane firm można podawać dowolnie i bez ograniczeń.
marikita pisze:filo pisze:Konkretne dane są na firmę, więc zupełnie nie podlegają ustawie o ochronie danych osobowych. Dane firm można podawać dowolnie i bez ograniczeń.
Ale zdaje mi się, że kotka_helenka wspomniała też o NK - a tam to już chyba są prywatne dane? (Nie skopiowałam tych danych, bo i tak nie nic nie mogę zrobić, więc mi się nie przydadzą. Zresztą nie wiadomo, czy są prawdziwe - w necie każdy może cokolwiek napisać, były też na forum takie przypadki... A ta baba nick raz już zmieniła.)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, wellington i 339 gości