AniHili pisze:bo chłopcy mają fajniejsze zabawki
ja od zawsze byłam dziewczynką

Najpierw klocki, itd, a potem uwielbiałam spędzać czas w dziadkowym warsztacie... lutowałam mając kilka lat

no i potem wyrosło takie coś, co poszło na fizykę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:bo chłopcy mają fajniejsze zabawki
charm pisze:AniHili pisze:bo chłopcy mają fajniejsze zabawki
ja od zawsze byłam dziewczynkąale moje zabawki zawsze były najfajniejsze
![]()
Najpierw klocki, itd, a potem uwielbiałam spędzać czas w dziadkowym warsztacie... lutowałam mając kilka lat![]()
AniHili pisze:charm pisze:AniHili pisze:bo chłopcy mają fajniejsze zabawki
ja od zawsze byłam dziewczynkąale moje zabawki zawsze były najfajniejsze
![]()
Najpierw klocki, itd, a potem uwielbiałam spędzać czas w dziadkowym warsztacie... lutowałam mając kilka lat![]()
Ja bawiłam się klockami, samochodami i traktoramiI jakoś nadal nie trafiają do mnie patenty dla dziewczynek typu różowa pralka czy różowy odkurzacz
![]()
charm pisze:uwielbiam jeansy, ale szpilki też fajne są![]()
od paru lat w pracy mam narzucony dress code, więc jak mogę, to chodzę jak przysłowiowe czupiradło bez makijażu i w obdartych spodniach
Asia_Siunia pisze:charm pisze:uwielbiam jeansy, ale szpilki też fajne są![]()
od paru lat w pracy mam narzucony dress code, więc jak mogę, to chodzę jak przysłowiowe czupiradło bez makijażu i w obdartych spodniach
![]()
Mam koleżankę co po domu chadza w eleganckich spódnicach, rajstopach...jak otwiera drzwi to wygląda jak w Wigilię...Sorry - ja czuję się w takich ubraniach w domu skrępowana...Wole wrzucić tunikę, getry czy dresy. Poza tym jestem zmuszona do podwójnych ciuchowych wydatków- elegance do pracy + luzacki styl na co dzień...
Mruśkowo pisze:Witam Siostry, chciałabym przystąpić do paktu i zostać wiedźmą.![]()
Mam aktualnie na stanie rezydenckim 2 czarne koty, więc jeden z warunków spełniam.
Poproszę o numer konta na pw, abym mogła opłacić składeczkę.
Asia_Siunia pisze:Mruśkowo pisze:Witam Siostry, chciałabym przystąpić do paktu i zostać wiedźmą.![]()
Mam aktualnie na stanie rezydenckim 2 czarne koty, więc jeden z warunków spełniam.
Poproszę o numer konta na pw, abym mogła opłacić składeczkę.
Bardzo nam miło! Napisz coś więcej o swoich futerkach, dorzuć zdjęcia...Siostra Prezes chętnie przyklepie![]()
Asia_Siunia pisze:Mam koleżankę co po domu chadza w eleganckich spódnicach, rajstopach...jak otwiera drzwi to wygląda jak w Wigilię...Sorry - ja czuję się w takich ubraniach w domu skrępowana...Wole wrzucić tunikę, getry czy dresy. Poza tym jestem zmuszona do podwójnych ciuchowych wydatków- elegance do pracy + luzacki styl na co dzień...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 180 gości