PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

joarkadia pisze:Charm, a na nk jestes?

niee... teoretycznie kiedyś założyłam profil, ale od lat się nie logowałam... jestem aportalospołecznościowa :oops:
jedyna społecznościówka, na której bywam to goldenline, ale to raczej z zawodowych powodów ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie gru 11, 2011 22:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie gru 11, 2011 22:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

joarkadia pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/51785ab77e43e8e8.html

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
cudna mała czarownica :mrgreen: :ok:

charm

Post » Nie gru 11, 2011 22:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Może i zachowuje się jak nawiedzona, ale co mi tam.... Jestem z niej dumna jak nie wiem co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Urodziła się taka malutka, bezbronna.... a teraz rośnie jak na drożdżach i mimo bolących zabków śpiocha sobie od póltorej godziny :mrgreen: A jak pierwszy raz się do mnie uśmiechneła..... wszystko minęło - zmartwienia, złość, niemoc... Istniało realne zagrożenie upośledzenia umysłowego, niedorozwoju - a z dnia na dzień robi się coraz bardziej ruchliwa, widzi, słyszy, wodzi oczkami, próbuje siadać, siluje się z kotami i wyrywa im wąsy :mrgreen: a neurolog nie ma żadnych wątpliwości że rozwija się normalnie :piwa:
Jakbym się uparła to pewnie skierowaliby mnie na aborcję.....z racji mojego stanu zdrowia. Ale nie mogłam tego zrobić - ta mała istotka już żyła we mnie i jak widać rozwija się całkowicie normalnie. Koty ją pilnują jak własnego ogona, misek i łóżka - Chmurek właśnie okrył ją jak kołderką i śpiochają razem, a Ryś pilnuje aby nie spadła z łóżka. A jak się uśmiechnie.... to tak jakby cały świat sie uśmiechał do mnie :oops:

joarkadia

Post » Nie gru 11, 2011 22:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

joarkadia pisze:Może i zachowuje się jak nawiedzona, ale co mi tam.... Jestem z niej dumna jak nie wiem co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Urodziła się taka malutka, bezbronna.... a teraz rośnie jak na drożdżach i mimo bolących zabków śpiocha sobie od póltorej godziny :mrgreen: A jak pierwszy raz się do mnie uśmiechneła..... wszystko minęło - zmartwienia, złość, niemoc... Istniało realne zagrożenie upośledzenia umysłowego, niedorozwoju - a z dnia na dzień robi się coraz bardziej ruchliwa, widzi, słyszy, wodzi oczkami, próbuje siadać, siluje się z kotami i wyrywa im wąsy :mrgreen: a neurolog nie ma żadnych wątpliwości że rozwija się normalnie :piwa:
Jakbym się uparła to pewnie skierowaliby mnie na aborcję.....z racji mojego stanu zdrowia. Ale nie mogłam tego zrobić - ta mała istotka już żyła we mnie i jak widać rozwija się całkowicie normalnie. Koty ją pilnują jak własnego ogona, misek i łóżka - Chmurek właśnie okrył ją jak kołderką i śpiochają razem, a Ryś pilnuje aby nie spadła z łóżka. A jak się uśmiechnie.... to tak jakby cały świat sie uśmiechał do mnie :oops:

I tak być powinno :ok: :ok: :ok:

charm

Post » Nie gru 11, 2011 22:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Mattttko...
Uśmiecham się pod nosem czytając te opisy 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie gru 11, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:Mattttko...
Uśmiecham się pod nosem czytając te opisy 8)

Ja tak samo. Pięknie to opisujesz Joarkadio :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie gru 11, 2011 22:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

To zasługa najwspanialszego modela na świecie :mrgreen: :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie gru 11, 2011 22:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Jedno Ci powiem - masz naprawdę ogromne szczęście, że mała jest zdrowa. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie gru 11, 2011 22:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

I żeby nie było - ja nie cierpię dzieci :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie gru 11, 2011 22:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Joarkadio jakbyś nie pękała z dumy to chyba bym pojawiła się w te Warszawce i nakopała do d.. także,przez miesiąc bys na szanownej nie usiadła :twisted:

Vill przecież wiemy że,dzieci nie cierpisz ,ale do naszej (wybacz Jo :oops: )czarowniczki Karinki szczerzysz zębiska :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie gru 11, 2011 22:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:
Vill przecież wiemy że,dzieci nie cierpisz ,ale do naszej (wybacz Jo :oops: )czarowniczki Karinki szczerzysz zębiska :twisted:

A bo pocieszna jest 8)

DOBRANOC!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie gru 11, 2011 23:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

To najpiękniejsza, najmądrzejsza, najgrzeczniejsza dziewczynka świata :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nawet z tymi ząbkami.... uprzedzałam sasiadow, ze zabkuje i może płakac - dziś sąsiad sie mnie spytał gdzie dziecko wywiozłam 8O Dużą pomoc mam też ze strony mojej lokatorki - pomaga mi w opiece, karmi ją, opiekuje się nią przez co ja jestem spokojniejsza i mam możliwość nie ciągania jej przez całe miasto. Wiem, że mam wielkie szczęście, że jest w dobrym stanie... ale gdyby była chora tak samo bym ją kochała i się nią zajmowała - nie potrafiłabym inaczej. Nie od momentu gdy dowiedziałam się o jej istnieniu i pierwszyraz usłyszałam bicie jej serca. Takich chwil się nie zapomina po prostu...
Karinka przecież należy do Czarownic praktycznie od chwili narodzin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a każdemu, najbardziej antydzieciakowemu człowiekowi coś drgnie na jej widok

joarkadia

Post » Pon gru 12, 2011 7:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

joarkadia pisze:Karinka przecież należy do Czarownic praktycznie od chwili narodzin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a każdemu, najbardziej antydzieciakowemu człowiekowi coś drgnie na jej widok
Oj tak :oops: :ok:

A ja jadę do pracy... nie miałam ochoty się podnosić z łóżka, ale gdybym dzisaj nie poszła, to byłaby ucieczka.... Nie ma więc wyjścia, będę musiała odpowiedzieć na kilka pytań, w dodatku kulkudziesięciu osobom... A podstawowe dwa pytania będą brzmiały "jak mogłam zostawić firmę w takim okresie?" i "dlaczego dałam wypowiedzenie, dlaczego się zwalniam?" ewentualnie dokąd się przenoszę.... :roll:
szkoda tylko, że nikt nie pomyślał wcześniej, żeby zapytać, jak sobie radzę na około trzech etatach, czy może mi z czymś pomóc, odciążyć....
Jak siedziałam po godzinach itd to było ok, jak chciałam podwyżkę to było, że pieniędzy nie ma.... Więc teraz będzie więcej pieniędzy, zaoszczędzą na mojej wypłacie :twisted:

charm

Post » Pon gru 12, 2011 8:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

villemo5 pisze:I żeby nie było - ja nie cierpię dzieci :twisted:

Ja też :lol: Ale Karina wydaje się fajna, a jeśli w takim wieku zaczarowała już koty...uuu, ma kobita MOC i prawdziwa z Niej czarownica będzie :)
Btw. z racji mego nielubienia dzieci kupowałam ostatnio prezent dla TŻ-towej chrześniaczki i utknęłam w sklepie z zabawkami na bitą godzinę :mrgreen: A finalnie stwierdziłam, że jeśli już miałabym mieć kiedyś jakimś cudem dzieciaka, to koniecznie syna, bo chłopcy mają fajniejsze zabawki 8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]