Kichać czymś takim

Za zdrówka kocie i nie tylko

Tusia i Pusia cudne są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:O, kurcze![]()
![]()
Kichać czymś takimA to się pochorowała
![]()
Anna61 pisze:Basiu, wszystko dobrze u Pimpusi?
Dalej moje pw wisi nieodebrane w sprawie transportu.![]()
Tusia dzisiaj dostała trzecią i ostatnią dawkę Zylexisu, a najpierw wyczekawszy się 2 godziny w lecznicy.![]()
50zł, razem 150zł.
Koteczka czeka na pomoc z Funduszu viewtopic.php?f=1&t=108710 ale wiedząc, że dostanie wsparcie mogłam jej pomóc już, wykładając pieniążki ze swoich.
Szalony Kot pisze:Na facebooku na Transport tu i tam są osoby zadeklarowane na trasie Wawa-Łódź, co to studiują i weekendowo jeżdżą.
delfinka pisze:acha i jeszcze, jeśli z kontaktów Gosi nic nie wyjdzie, to rzeczywiście Aniu propozycja spotkania "w samo południe" jest do przyjęcia
Gibutkowa pisze:Chlamydia? U ludzi powoduje przewlekłe zapalenie pęcherza. Trza by wymaz z antybiogramem zrobić.
Ja-Ba pisze:Właśnie AprilRain dzwoniła - jej Renek też ma zapalenie pęcherza, i to jakie...![]()
połączyłyśmy się, obie zasikane na maksa siostry w bólu, ale chyba jakiś wirus jednak kotami nam pomiata![]()
Jak nie zapomnę - zapytam jutro wetkę o prawdopodobieństwo takiego wirusa.
Ja-Ba pisze:Właśnie AprilRain dzwoniła - jej Renek też ma zapalenie pęcherza, i to jakie...![]()
połączyłyśmy się, obie zasikane na maksa siostry w bólu, ale chyba jakiś wirus jednak kotami nam pomiata![]()
Jak nie zapomnę - zapytam jutro wetkę o prawdopodobieństwo takiego wirusa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 39 gości